Uppsnärjd i det blå

2011-07-31, 05:18:33 / Kategori: Allmänt
Precis som förra året har yran gett mig den bästa dagen i mitt liv. Fram tills idag var det för ett år sedan då jag fick, för en kort sekund, ha min Jocke Berg nära mig. Jag trodde jag hade upplevt mycket men att hinna med att träffa Håkan Hellströms band i Badhusparken, få en bil, se min Håkan live, skrika ut sin kärlek till Jämtland på ett fullt Stortorg och njuta av underbara fyrverkerier, dansa med vilt främmande människor till Timbuktu och sedan gå på efterfesten och se Håkan, Henrik Berggren och Timbuktu som vanliga människor är för mycket att ta in. Inte förens en kille som inte är mycket yngre än mig ringer till sin flickvän och hyperventilerar och försöker få fram att han precis träffat Henrik Berggren när han var ute och rökte, och just i det ögonblicket inser sin egen lycka, och fullkomligt bryter ihop inser jag storheten i det jag precis varit med om. För en del människor är detta inte så stort men för mig är det det största som hänt mig och allt är två underbara fantastiska människors förtjänst, tack Emil och framför allt tack Patrik för att ni gav mig chansen att vara med om det här. Jag kommer aldrig någonsin kunna förklara hur jag känner nu förutom att för mig är detta definitionen av lycka och jag har aldrig någonsin varit lyckligare.

Lördag

2011-07-30, 18:03:09 / Kategori: Allmänt
Är det någon dag jag ska blogga är det idag, detta är verkligen en helt sinnessjuk dag. Följde med Simone in till stan för att se på fina Simon Ljungman och träffar på Hurricane Gilbert, får ett efterfest armband av Emil och åker hem för att duscha så står det helt plötsligt en bil på vår uppfart. En Renault Clio, inte direkt ny men min. Min min min. Jag har fått en bil. Sjukt. Lyckligare kan jag nog inte bli!

Tisdag

2011-07-26, 15:26:50 / Kategori: Allmänt
Igår vart det stråket med förhäng hos Simone med henne och Elina. Det är en speciell känsla att sitta på ens favoritbalkong med sina två favorittjejer. Angelica, Maja och Johan kom dit sen också och det var himla trevligt :) Vi åkte in på stråket och jag hade en mycket rolig kväll!  Har tyvärr inga bilder att visa.

Varberg

2011-07-25, 12:52:30 / Kategori: Allmänt

Torsdag - Varberg

2011-07-21, 16:03:38 / Kategori: Allmänt
Igår blev det inget bloggat för jag klev faktiskt upp klockan sex på morgonen för att åka till Varberg och vi kom fram hit vid halv åtta. Sjukt trött var jag då eftersom jag inte somnade förns typ halv två kvällen innan och inte sov särskilt mycket i bilen. Idag har vi varit runt hela Varberg och hälsat på släkt, ätit glass och gått en sväng på stan. Ikväll blir det grillning och kusinträff, inte för mig då men för pappa och han som vi bor hos (de är kusiner), med grillning och mys. Det regnar dock just nu men det gör inget :) Imorgon ska vi på Gekås och jag hoppas att ni är riktigt avundsjuka på mig. Nu ska jag och Erica ta oss en tupplur.

Tisdag

2011-07-19, 15:31:08 / Kategori: Allmänt
Ikväll ska jag träffa mina tjejer igen, som jag längtat. Helt sjukt att man fäster sig så mycket vid folk. Vi har inte planerat något speciellt men jag hoppas att det blir en bra kväll, det borde det bli (: 
Igår var en fin kväll med massa trevligt folk och massa minnen.



imorgon åker jag till Varberg och blir där tills på söndag så ni kan ju förvänta er lite bloggande fram tills dess.

07/18

2011-07-18, 20:19:06 / Kategori: Allmänt
The time we spent apart will make our love grow stronger
But it hurt so bad I can't take it any longer
.

Elina min fina

2011-07-18, 00:00:10 / Kategori: Allmänt
Idag fyller min bästa vän hela 18 år. Det känns konstigt samtidigt som det känns helt naturligt. Jag har känt henne i princip hela mitt liv och hon är alltid där, precis bredvid mig hela tiden. Även fast vi inte är med varandra på flera veckor vet jag att hon är där. Vi kan ha olika åsikter och värderingar om många saker men det spelar ingen roll för på hennes högra sida hittar hon mig och jag hittar henne. Jag är glad och tacksam över att fått haft henne i mitt liv såhär länge och längre, tacksam för alla minnen hon gett mig och tacksam över att hon alltid ställer upp för mig. Hon är världens bästa vän på alla sätt och jag älskar henne, på riktigt. Så grattis min vän, du är värd den bästa födelsedagen man kan tänka sig och jag ska göra allt för att det ska bli så. ♥

2011-07-17, 21:06:05 / Kategori: Allmänt
I fredags kom Emil hit och hade köpt blommor.


en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig

Söndag

2011-07-17, 15:13:52 / Kategori: Allmänt
Idag bestämde jag mig för att bli bruuun så jag tog med mig handdukar och olja och gick ut och lade mig på gräsmattan och solade några timmar. Vet inte om jag blev så himla brun men något måste ju hänt iaf (: Nu sitter jag och lyssnar på Alexis Weak och drömmer mig bort lite.


"yeah, jag ber om ursäkt för missförståndet men du är galen baby, så det visslar om det."

00:29

2011-07-17, 00:29:22 / Kategori: Allmänt
Ibland, när man har panik över att vara i Aspås när det är världens finaste sommarkväll är det så himla bra att ha sin bästa vän som räddar en. När jag tyckte som mest synd om migsjälv hör hon av sig och räddar min kväll.

Idag har jag faktiskt plockat jordgubbar på Rödön, så sjukt goda är dom! Alla som inte gjort det bör göra det. Åkte även moppe för första gången på jättelänge och gud vad jag saknar det på ett sätt, det kändes nästan som att jag var fjorton år igen och var påväg för att tälta i Böle. Det är mycket underskattat att åka moppe!

Lördag

2011-07-16, 14:06:10 / Kategori: Allmänt
Att sova i en båt under iskalla nätter är inte att rekomendera. Hade en fin kväll med Simone igår, vi drack skumpa i cocktailglas på hennes balkong och diskuterade livet och i synnerlighet människor som påverkar livet.


Syskonkärlek

2011-07-15, 17:09:59 / Kategori: Allmänt
Har jag någon gång nämt att jag älskar min syster? Hon är bäst och för att få er att förstå lite av hur bra hon är tänkte jag ge er några fina minnen.
1. Jag, Sebastian och Erica är på Rödöns kyrkogård och så står vi och kollar på en grav. Erica är tyst och funderar och utbrister sedan "Meh, alla är ju döda!" Jaa, Erica det är så på kyrkogårdar.
2. Erica står i sjön med vatten upp till magen och skriker helt plötsligt "Nu höll jag på att ramla i jag!"
3. Erica städar sin garderob och har problem med vilken av sina 7 sovtröjor hon ska slänga, hon tar upp en röd och säger "Den röda? Alltså.. Hur ofta sover man i rött då?" Jag vet inte om det bara är jag som inte brukar bry mig så mycket om vilken färg jag har på min tröja när jag sover, speciellt inte när jag sover själv.

Dag 10

2011-07-15, 13:33:44 / Kategori: Listor
en person jag litar på



Fredag

2011-07-15, 13:30:13 / Kategori: Allmänt
Idag hade jag planerat in att luncha med Elina på stan men somnade så himla sent inatt så jag orkade verkligen inte kliva upp imorse och tur var väl det för det gjorde inte hon heller, hade ju varit sjukt drygt om jag hade klivit upp och gjort mig iordning och så och så ligger hon fortfarande och sover. Skulle egentligen äta middag med Emil idag och sen balkong-hänga med Simone men just nu vet jag inte hur det blir med det, förhoppningsvis löser det sig (:

00:00

2011-07-15, 00:00:50 / Kategori: Allmänt
Det blev ingen crosstävling men det gjorde inte så mycket. Åkte till Krokom och blev bjuden på glass av världens bästa vän ist, åkte vidare hem till henne, hon följde med mig och jobbade och sen hängde vi bara hos henne resten av kvällen. Skönt att få prata av sig lite och tänka på annat. Det är väl det vänner är till för. Har pratat av mig hela kvällen igår och hela dagen idag. Det känns väldigt skönt. Just nu sitter jag och njuter av min varma koppen och läser bloggar. Kan inte hjälpa att tänka att jag skulle vilja vara i någon annans liv just nu och slippa alla dessa känslor. Det dåliga samvetet som sänker mig och sorgen över att förlora den man älskar mest river sönder mig. Att se den man älskar ledsen och veta att man är orsaken till det är något jag aldrig velat eller vill att någon annan ska uppleva.

Dag 9

2011-07-14, 14:01:09 / Kategori: Listor
två saker jag önskar jag kunde göra

1. Styra mina känslor
2. Läsa vissa tankar

2011-07-14, 13:25:36 / Kategori: Allmänt
But if the day comes that I have to let you go 
I think there's somthin' I should probably let you know
I enjoyed everyday that I spend with you
and I will miss you cuz I'm happy that I had you at all


Torsdag

2011-07-14, 13:14:40 / Kategori: Allmänt
Godmorgon. Vaknade för typ en haltimme sen så nu har jag precis ätit frukost och ska göra mig iordning för att åka på Crosstävling, haha. Det är ju verkligen inte min grej men min granne frågade om jag ville följa med och jag har ju inget bättre för mig så självklart blir det crosstävling. Nu måste jag fundera ut hur jag ska klä mig för det är supervarmt i solen men blåser riktigt kallt. Jobbigt väder.

in five years

2011-07-14, 00:01:04 / Kategori: Allmänt
Om fem år är jag 23. När jag är 23 år vill jag ha ett jobb. Innan jag fyller 24 vill jag ha sett en del av världen. Jag vill ha sett Thailand, Kina, Indonesien, Bali, Mexico, Panama, Argentina och Costa Rica. Jag vill ha upplevt Stockholm och Göteborg, inte bara i en vecka utan verkligen upplevt det. Jag vill uppleva London och New York. Med mina närmsta vänner, jag vill leva livet med mina närmsta vänner. Jag vill komma bort från vardagen här och göra allt man inte kan göra här. Jag vill dricka Cosmopolitan i New York med mina tjejer och för ett ögonblick känna det som att jag lever i en film. När jag gjort allt det och ska fylla 24 år vill jag ha min man och leta efter ett hus. Ett stort fräscht hus som jag vill leva i minst 20 år till där jag kan se mina barn växa upp. Mina fina Lilly och Rosie. Jag vill bo nära stan men inte i stan. Jag vill ha ett jobb där jag tjänar så mycket pengar att jag kan öppna ett sparkonto till mina barn för körkort och andra bra saker. Jag vill kunna unna mig saker jag vill göra, kunna åka på en weekend resa till Rom eller Prag. Jag vill ha min mamma och pappa nära mig men min syster närmast. jag vill träffa mina närmsta vänner regelbundet och känna att de är viktiga för mig. Jag vill uppskatta livet och leva det så lyckligt jag bara kan.

du gör mig sucktad för du är ögongodis

2011-07-13, 23:31:01 / Kategori: Allmänt

21:38

2011-07-13, 21:38:46 / Kategori: Allmänt
Jag är helt betagen men jag vet inte om det beror på att jag redan innan hade bestämt mig för att älska filmen eller om den helt enkelt var sjukt bra. 


alla checkar hennes, alla checkar hennes lårparti när hon går förbi

Onsdag

2011-07-13, 13:34:12 / Kategori: Allmänt
Idag är dagen jag längtat och gruvat mig för i tio års tid. Dagen då jag ska kyssa min bästa hejdå. Aldrig kommer jag få se honom göra något nytt igen. Han har sin hylla i min bokhylla men mer än så blir det inte nu. Mitt hjärta går sönder och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Jag hoppas att alla förstår hur trasig jag är nu.
Nu kollar jag på den sjätte filmen, hade egentligen planerat att se den första delen nu på morgonen men sov tyvärr alldeles för länge så jag hann inte se den.
och jag svär att det är skevt men det är här och det är nu och det är just vad det är

Kvällspromenad

2011-07-13, 00:15:27 / Kategori: Allmänt
Var nyss ute på en liten kvällspromenad med min homeboy. Vi höll på att frysa sönder och tyckte allmänt synd om oss själva och så kom vi in på en diskussion om snus. Vi kom fram till att det är ju inte så farligt ändå man kan ju bara på läppcancer, inte så farligt tyckte vi tills jag kom på att; tänk om man måste amputera halva läppen! Fy fan vad sjukt det skulle vara, att bara ha en halv överläpp. Och tänk då när man ler eller pratar, hur fan skulle det se ut? Nej jag blev väldigt avskräckt från snus. De borde göra en sån reklamfilm för att få människor att sluta snusa.
http://danielfagerholm.webblogg.se/2008/december/utkast-tank-om.html



Jaa juste, min älskade Harry har ju premiär precis just nu. Inte gråter jag för det jag har ju biljett imorgon :)

2011-07-12, 22:07:43 / Kategori: Allmänt
Tell them it's me who made you sad 
Tell them the fairytale gone bad



Dag 8

2011-07-12, 16:28:24 / Kategori: Listor
3 ord jag inte kan gå en dag utan att säga
1. Fan
2. Hörru
3. Hallå

2011-07-12, 15:41:14 / Kategori: Allmänt
Something, somewhere, that I long to find 
I am learning, slowly, one day at a time 
That if I loose and fail, I'll be fine



Tisdag

2011-07-12, 14:31:06 / Kategori: Allmänt
Fy fan vad skönt att jag sov ända till klockan ett idag. Gick ändå och la mig i tid tyckte jag, vid två. Nu har jag precis ätit frukost och dricker morgon kaffe som egentligen är eftermiddagskaffe. Jag tyckte så synd om mig själv imorse då jag gick ut med Disney och höll på att förfrysa mig så jag bestämde mig för att göra min favorit frukost. Just idag gör det absolut ingenting att sova bort halva dagen för just idag är det så dåligt väder. Jag och min bästa underbaraste syster har legat i tio minuter och försökt komma på vad man skulle kunna göra idag men kommer inte fram till något alls. Badet går bort för det är tråkigt. Frösö Zoo går bort för det är för dyrt och utomhus. Bio går bort för vi ska på bio imorgon, bästa bästa bästa Harry Potter, som jag längtar! Boda Borg är vårat bästa altenativ men tyvärr äger jag i princip inga pengar och mamma och pappa är inte hemma så de kan inte låna ut något till mig heller. Nej, idag är en sån dag då man bara vill krypa ner bredvid sin fina och kolla på en dålig film och bara njuta av varandras sällskap.

01:45

2011-07-12, 01:45:30 / Kategori: Allmänt
Måste ju blogga om min kväll också, blev som sagt inget stan men filmkväll. Min homeboy Sebbis följde också med och jag fick den stora äran att välja film. Av deras tysen filmer väljer jag den sämsta. Har aldrig känt att jag kastat bort en kväll som hade kunnat blivit jättebra lika mycket som när jag satt i tre timmar och tvingade mig igenom Benjamin Button. Totalt värdelös, minus på skalan! Ovärt. Det mest intressanta som hände under hela filmen var när en fågel flög in i Elinas fönster och skrämde slag på oss.

hahahahahaha,bilden är underbar, min syster är underbar och jag älskar henne.

Dag 7

2011-07-12, 01:11:01 / Kategori: Listor
fyra minnen jag aldrig glömmer eller aldrig vill glömma
1. Min tolfte födelsedag, den dagen min vän försvann
2. Min studentdag
3. Min första riktiga kyss
4. Mina resor

20:53

2011-07-11, 20:53:10 / Kategori: Allmänt
Idag hörde min vän Emma av sig till mig och frågade om jag ville hitta på något och självklart ville jag det men som vanligt krockar allt. Min syster hade tagit upp räkor och så skulle jag jobba så jag hann verkligen inte in till stan. Är typ klar med allt nu och då känns det meningslöst att åka in till stan, speciellt på en vardag då inget är öppet och så måste jag åka hem och sova med. Sen hörde Elina av sig och frågade om jag ville ha filmkväll och ja, det kändes helt rätt ikväll. Nu ska jag snart bege mig upp dit, bara min mobil laddat klart (:

...och ändå faller regnet, som det gjort i tusen år. Ja, ändå faller regnet runt omkring mig där jag står.

Måndag

2011-07-11, 16:10:38 / Kategori: Allmänt
Idag var jag iväg på ett jobbmöte så nu är jag på vikarielistan på resurspoolen i Krokom, känns ju bättre än inget iaf :) Efter det så åkte jag och hämtade min syster på sommarskolan och träffade min gamla lärare. Som jag gillar den människan, helt underbar är hon! "Hejdå." "Hejdå gumman, ha det så bra och lycka till med allt." Jag har inte haft henne som lärare sen högstadiet och ändå säger hon så, jag tycker om henne!

so hold out your hands

2011-07-11, 13:35:41 / Kategori: Allmänt
And you're the same as me, you breathe the air I breath and we don't understand.
If you don't ask questions you won't know why so say a prayer for the time while there's still time.
So pray for good and pray for love.

Dag 6

2011-07-10, 17:37:42 / Kategori: Listor
fem saker jag inte kan leva utan - väljer att inte skriva de uppenbara sakerna så självklart kan jag leva utan dessa men det är de som förgyller mitt liv

1. Mina Harry Potter böcker och filmer, det är svårt att förklara men de betyder så enormt mycket för mig.
2. Min mobil, jag skulle nog inte klara mig längre än typ 3 dagar utan den.
3. Musik
4. Mitt körkort, jag vet inte vad jag skulle göra utan det nu när jag blivit så van vid att kunna ta mig överallt
5. Alla mina bilder från det att jag var liten tills nu
6. Tron på att allt kan bli bättre och att det aldrig är försent för kärlek ren som snö.

Söndag

2011-07-10, 17:28:40 / Kategori: Allmänt
Igår åkte jag och Erica ner och hälsade på mamma och pappa i stugan över dagen. Sjukt mysigt var det, vi fiskade och badade och hade det supermysigt. Jag vart tvungen att sova en stund med för jag kunde typ inte sova på natten. Kom hem vid halv tio tror jag och blev less för jag var ju pigg och det var fint väder. Kvällen slutade ändå med vin, en aning för mycket tror jag för min huvudvärk imorse när jag vaknade var inte nådig.

Jacob

2011-07-09, 01:07:08 / Kategori: Allmänt
Alltså Twilight. Jacob är bäst och så är det bara, ingen behöver liksom fundera på det mer.

ja, det behöver inte förklaras mer ni förstår ju själva. bara för att understryka att jag inte alls är så ytlig så är han betydligt snällare mot Bella också. Faaast, sagan slutar ju lyckligt så (:





Dag 5

2011-07-08, 20:23:44 / Kategori: Listor
sex sånger jag tycker om

1. Bed of roses - Bon JOvi
2. I will always love you - Whitney Houston
3. Hellraiser - Krokus
4. You - Nils Lofgren
5. Trasig - Coca Carola
6. Belladona - UFO
7. Where the dead ships dwell - In Flames
de feta är mina favoriter of all times och de andra är mina favoriter just nu

Fredag

2011-07-08, 20:18:05 / Kategori: Allmänt
Idag har varit en fin dag, har suttit ute och läst i någon timme sen pratat med bästa Sofi i ungefär en timme och sen tvingade Erica med mig till stan så vi åt där och hängde lite, Emil mötte även upp oss (: Sen träffade vi Sebbe på stan och han åkte med hem så vi for runt på Frösön i en halvtimme typ och kollade. Resten av kvällen blir nog väldigt lugn, ska upp rätt tidigt imorgon och åka till stugan.

Uppskattning

2011-07-08, 01:44:30 / Kategori: Allmänt
Att spendera två av sina tre gymnasieår eländig och tveksam till hela världen. Att varje morgon tvinga sig att gå till skolan för att få pengar, inte för att träffa vänner, det saknar jag inte alls. Inte ens lite och det är tack vare er, så tack. Tack Simone för att du räddade mig, tack för att vi kan prata i timmar om sånt vi tror vi saknar och tack för att du oavsett vad alltid ger mig uppmuntran och aldrig dömer. Tack Emelie för att du alltid är där och alltid bryr dig. Tack Emma för att du förgyllt mina dagar med skratt och för att du alltid ser allt så positivt och får en att bli glad. Tack Sofie för att du förstår mig och för att du är så bra att prata med, tack för att du är du alltid. Tack Kajsa för att du är så odiskret för trots att det varit pinsamt så är det roligt nu. Tack för att du alltid ställer upp och ger tusen gånger mer än du tar. Tack mina fina för att ni förgyllde mitt sista år och gav mig något att vara glad över.


Dag 4

2011-07-08, 00:31:49 / Kategori: Listor
sju rädslor

1. Spindlar
2. Dumma människor som gömmer sig i mörkret och planerar att göra mig illa
3. Förändringar
4. Leva mitt liv utan att ha levt det
5. När mina vänner rör sig i trafiken utan respekt för trafiken
6. Att jag eller någon som står mig nära ska drabbas av Alzheimers eller MS
7. Att inte uppskatta allt fint i livet

Torsdag

2011-07-07, 23:02:34 / Kategori: Allmänt
Alltså shit, denna dagen har verkligen inte varit lik mina dagar - jag har faktiskt fått massa saker gjorda. Vaknade i lagom tid, typ kvart i elva av att Emil ringde och väckte mig. Tack för det! (: Sen hämtade pappa upp mig och så for vi på q8 för att hämta ut vår båttrailer, spenderade några timmar med att fixa saker med den och sen skjutsade jag in Erica på Jula. Kom på att vi skulle kolla på fotboll så det gjorde vi, i typ tio minuter. Åkte hem, släppte av Erica och for iväg och städade. Medans jag gjorde det så började Erica baka bullar. Första gången vi skulle baka bullar resulterade i att de blev ungefär 1x1 dm och smakar i princip bara deg. Nu har jag precis kollat klart på dokumentären om Harry Potter och dödsrelikerna del 2 och jag längtar så sjukt mycket. Så enormt mycket. Obeskrivligt. Nu ska jag och Erica eta reker.

Dag 3

2011-07-07, 12:30:49 / Kategori: Listor
åtta saker jag måste göra innan jag dör

1. Dyka med vithajar
2. Skaffa jobb
3. Besöka Thailand
4. Inreda en lägenhet eller ett hus helt i min egen stil
5. Skaffa barn
6. Gifta mig!
7. Göra en egen receptbok
8. Utforska Sverige, eller iaf Stockholm och Göteborg.


Dag 2

2011-07-07, 02:08:47 / Kategori: Listor
nio saker jag gör varje dag

1. Borstar tänderna
2. Vaknar och kollar min mobil det första jag gör, måste mest veta vad klockan är
3. Lyssnar på musik
4. Tappar bort min mobil och fjärrkontroll
5. Tänker på Emil
6. Pratar med någon av mina vänner
7. Funderar på vilka kläder jag ska ta på mig
8. Snurrar på och betraktar min fina ring
9. Putsar mina glasögon för dom är fan alltid skitiga känns det som och varje gång jag gör det funderar jag på hur det känns att bara kunna slå upp ögonen och se bra, eller att kunna ligga nära någon och se den tydligt. Jag har glömt bort det.

Onsdag

2011-07-07, 02:02:23 / Kategori: Allmänt
Idag var sjukt nice väder så jag tog med mig min syster och hennes två kompisar till Önsjön. Tänkte ringa Elina men hon jobbade den jäveln. När jag kom hem från Önsjön kom precis Emil hem till mig som en överraskning, världens bästa överraskning! Sen åkte vi in till stan, jag för att möta upp Emelie och Simone i det fina vädret och Emil åkte hem till sig. Vi hängde i badhusparken ett tag och hamnade sen på News men jag åkte hem ganska direkt för då slapp jag gå, lat jag vet men jag var så sjukt trött.


en sån där natt då vi behöver någonting som hjälper en över svarta vatten

Dag 1

2011-07-06, 01:08:57 / Kategori: Listor
tio fakta om mig själv
1. Jag är extremt nojig
2. Enda anledningen till att jag inte färgar mitt hår är att jag inte orkar vänta så länge på att det ska växa tillbaka och att jag är livrädd för att min färg ska ändras, tycker att den är fin som den är.
3. Jag vill någon gång i min framtid att mitt liv ska bli som i sex and the city, att min tjejfamilj lunchar tillsammans och bara pratar om allt och inget.
4. Jag tror att jag omedvetet har ett Hollywood-smile.
5. Jag sover hellre i vår luftmadrass än i min säng men den passar bäst på mitt rum när min Simone sover i den.
6. Jag tror på Karma och jag tror att det var karma som bråkade med mig när jag körde av vägen.
7. Det har gått 5 månader sen min farmor dog och jag har fortfarande inte insett det.
8.  Jag vill verkligen till skansen den 2:a Augusti då Emils pappa spelar.
9. Jag är i desperat behov av jobb men har inte ens orkat pallra mig ner på arbetsförmedlingen.
10. Jag blir väldigt lycklig av kärlek det är ett fakta att jag är sjukt lyckligt lottad som har en pojkvän som är helt underbar.

gillade mörkt hår med

Lista

2011-07-06, 00:49:20 / Kategori: Listor
kan ju snart kalla mig en riktig bloggerska så mycket som jag bloggar. 
nu ska jag börja på en lista som ser ut såhär;
dag 1 - 10 fakta om mig själv
dag 2 - 9 saker jag gör varje dag
dag 3 - 8 saker jag måste göra innan jag dör
dag 4 - 7 rädslor
dag 5 - 6 sånger jag tycker om
dag 6 - 5 saker jag inte kan leva utan
dag 7 - 4 minnen jag aldrig glömmer
dag 8 - 3 ord jag inte kan gå en dag utan att säga
dag 9 - 2 saker jag önskar jag kunde göra
dag 10 - 1 person jag litar på

00:06

2011-07-06, 00:06:49 / Kategori: Allmänt
gör den mest för min egen skull och allt är inte seriöst
1. Vad heter du? Sandra Maria Ulrika Erhardsson
2. Vad kallas du? Sandra
3. Vad vill du bli kallad? Gulletussa
4. Födelsedatum? 19930101
5. Stjärntecken? Stenbock
6. Lunar? Jag hade iaf (:
7. Msn? Det har jag.
8. Helgon? Nej
9. Vart bor du? Aspås
10. Vad har du för mobil? xperia x8
11. Har du en egen dator? Nej det har jag  inte
12. Vem är din/dina bästisar? Min bästa vän är Elina.
13. Har du något husdjur? Ja, en hund och en katt.
14. Vad ska du göra i sommar? Det är sommar nu och jag har inte gjort särskilt mycket, laddar inför yran och så ska jag förhoppningsvis till Skansen med (:
15. Favoritfärg? Brun
16. Turnummer? Använder mig inte av sådant
17. Vad älskar du mest? Mest och mest.
18. Intressen? Jag är väldigt intresserad av historia.
19. Favoritband? kent absolut, har dock perioder och är inte i en sådan nu.
20. Favoritlåt med ditt favoritband? Just nu är det nihilisten som spelas mest.
21. Namnsdag? Sandra 17 februari, Maria 28 februari och Ulrika 4 Juli
22. Vad skulle du vilja heta? Men gud sa schvorst
23. Vad heter du på din msn just nu? s a n d r a . tror jag
24. Hur många online? Är inte online
25. Vem är 9:nde online? Är inte online
26. Vem har du blockat? Är som sagt inte online
27. Hur många olika grupper har du? Online/Offline
28. Har du några olästa mejl på hotmail? Garanterat, facebook.com
29. Har du några nya kommentarer på BDB? Nej
30. Isf hur många? 0
31. Hur ser din drömkille/drömtjej ut? Det mina kära vänner är en mycket, mycket svår sak att svara på.
32. Beskriv ditt hår? Blondt, halvlångt och halvlockig.
33. Har du några piercingar/tatueringar? Jag har en piercing i överläppen
34. Vart skulle du bo om du fick välja? Just nu? Typ Bora Bora
35. Bor du i lägenhet eller villa? Villa
36. Vilken färg är snyggast på kläder? Det vet jag inte men jag gillar svart för det funkar alltid, och vitt.
37. Vad har du på dig? Leggins och linne
38. Har du något i håret just nu? Hårsnodd
39. Vad har du gjort idag? Vaknat, haft luftmadrasshäng, levt facebookliv och städat dagis.
40. Vad ska du göra imorron? Vakna, ha luftmadrasshäng och städa dagis. Leva facebookliv
41. Hur mår du just nu? Helt okej, helt okej.
42. Hur brukar du annars må? Bra (:
43. Är du sjuk? Nej
44. Har du ont nånstans? Min axel är lite trött
45. Har du gått till tandläkaren detta året? Ja
46. Vad heter din pappa? Jerker
47. Har du några syskon? Världens bästa syster
48. Vilket är ditt favoritdjur? Hund
49. Äter du ofta godis? Ja, eller nej, men det har blivit det nu på lovet eller sen dollar öppnade.
50. Vilket är ditt favoritgodis? Har typ inget speciellt
51. Vad är det finaste som finns? Mina närmsta
52. Vilken är din favoritdryck? Det vet jag inte, det beror på vad jag är suen på
53. Vilket är ditt favorit tv-program? CSI:Ny menjag gillar dokumentärer
54. Vilken är din favorit veckodag? Fredag
55. Vem är din förebild? Vet inte
56. Vad är bäst med dig? Jag tycker att det bästa med mig är att jag är en sån realist men det är också det sämsta med mig.
57. Har du några tatueringar? Nooo
58. Hatar du någon just nu? Nej
59. Saknar du någon just nu? Nej, eller joo om jag tänker efter men.
60. Har du kysst en apa? Absolut inte
61. Vilket husdjur skulle du vilja ha? En till hund
62. Är du allergisk mot något? Nej (:
63. Har du ngt nytt gästboksinlägg på BDB? Nej
64. Hur många bilder har du lagt ut? Ingen aning
65. Vad har du valt för bild här ovan? Jag hänger inte på bdb just nu
66. Vilket band är det dåligaste som finns? My Chemical Romance men det är bara för att jag har en dålig inställning till dom, dom är säkert bra vägrar bara lyssna på dom.
67. Är du kär? Ja
68. Isåfall i vem? Emilpemil bäst i världen
69. Vad är din status? Har ett förhållande med Emil Zackrisson
70. Vad har du för sexuelläggning? Jag gillar killar
71. Är du homofob? Nej icke
72. Är du medlem på någon annan sida än bilddagboken? Jaaaa
73. Isåfall vilken/vilka? Facebook, blogg.se
74. Vilket är det fulaste tjejnamnet? Men gud, det går inte att svara på men jag skulle inte döpa mitt barn till typ Margareta eller Marianne eller Ingrid eller typ Solveig
75. Vilket är det fulaste killnamnet? Inte det heller, men jag skulle inte döpa mitt barn till Gert
76. Har du varit hos frisören det här året? Jaaa (:
77. Använder du nagellack? Har inget på mig just nu
78. Har du persienner, gardiner eller rullgardin i ditt fönster? Gardiner och rullgardin
79. Har du eget rum? Ja
80. Har du en dubbelsäng? Nej, en 120is
81. Har du en egen platt tv? Nej
82. När flyttade du senast?  Det är ungefär 15 år sedan
83. Vilken stil har du? Ingen speciell, bara random
84. Vilken kändis skulle du vilja gifta dig med? Vill gifta mig med Emil juuuu, annars Harry P
85. Vilken kändistjej har snyggast kropp? Fortfarande inne på Jessica Alba
86. Vilken kändiskille har snyggast kropp? Det vet jag inte
87. Skulle du kunna tänka dig att bli prostituerad? Haha nej faktiskt inte
88. Har du hoppat studsmatta det här året? Nej
89. Vilken är den godaste frukten? Vet inte
90. Äter du grönsaker varje dag? Nej
91. Dricker du så mycket vatten som man ska? Nej verkligen inte
92. Är du underviktig, normalviktig eller överviktig? Överviktig är jag faktiskt
93. Hur lång är du? 170 ungefär
94. Är du nöjd med dig själv? Ja, för det mesta
95. Vad är du bra på? Historia, Engelska och så är jag bra på prata med mina vänner när dom behöver mig.
96. Har du en egen hemsida? Nej, bara bloggen
97. Är du medlem på den engelska bilddagboken? Nej
98. Hur gammal önskar du att du var? 17 igen
99. Vad är klockan just nu? 00:02
100. Är det jobbigt att svara på frågor? Nej, det är ganska roligt
101. Hur ser din dataskärm ut? Svart
102. Städat idag? Dagis
103. Har du varit ute idag? Jaa
104. Vem ringde du senast? Mamma igår
105. Vad var du senast arg på? Känslor
106. Vad har du för status på msn just nu? Offline då
107. Vad har du ätit idag? Korvstroganoff
108. Önskar du att du var tjockare? Ne
109. Hur många hus har du bott i? 1
110. Är du medlem på last.fm? Nej
111. Lyssnar du på webradio? Nej
112. Bäddar du sängen? Nej,
113. Har du lätt för att somna? Jaa oftast
114. Sover du länge? Helst
116. Har du ett sladdlöst tangentbord? Nej
117. Brukar du ha högtalare när du pratar i telefon? Ibland bara, ytterst sällan
118. Vad lyssnar du på just nu? Inget
119. Vad har du för ögonfärg? Blåååååååå
120. Vill du tatuera dig? Inte nu
121. Vad har du för visningsbild på msn? Jag minns inte
122. Vilka sidor/program är du inne på nu? Facebook.com och Blogg.se
123. Laddar du olagligt ner musik? 
124. Har du en egen iPod? Jaa det har jag
125. Är du trött? Nej tyvärr
126. Vad önskar du dig i julklapp? Dyra hårprodukter
127. Ska du köpa Prada-mobilen? Nej kanske inte då
128. Har du sett filmen Linas Kvällsbok? Åh jaa, älskar den!
129. Är du emo? Nej
130. Vad stör du dig på? Människor oftast men även myggor och flugor och spindlar.
131. Vad är din åsikt om emo? Haha den får inte publiceras offentligt.

23:09

2011-07-05, 23:09:07 / Kategori: Allmänt
Varför är det så spännande med mord? Det borde inte vara fascinerande och intressant utan fult och dåligt, ändå hör kriminalromaner, dokumentärer och serier sommaren till. Detta blir den tredje dokumentären jag ser idag och så har jag sett Morden i Midsomer, men jag gör faktiskt annat än att bara se på tv. Den här handlar om en mamma som mördade pappan till sitt barn för att han hade hotat att han skulle mörda henne. Innan såg jag en dokumentär om en mamma som mördade sin man och försökte mörda sin ena dotter och lägga skulden på den andra dottern. Hur sjukt är inte det? Stackars stackars barn, dokumentären avslutades med att dottern som hon försökte mörda sa i rättssalen till henne "Jag trodde aldrig att jag skulle behöva säga att jag hatar någon, jag visste inte vad det var innan det här men jag hatar dig mamma. Jag säger hejdå till dig nu." Det finns för sjuka människor i världen och jag är sjukt glad att den människan fick sitt straff, minst 51 år i fängelse. 

Tisdag

2011-07-05, 14:21:26 / Kategori: Allmänt
Men fuck you äckliga jävla storsjöyran. Alexis Weak och Håkan Hellström var mina jävla måsten och så spelar dom fucking samtidigt. TACK SOM FAN!

00:49

2011-07-05, 00:49:32 / Kategori: Allmänt
Och kvällen blev tillslut lyckad. Min fina faster ringde och frågade om jag ville föja med på bilbingo och eftersom det är bland det mysigaste jag vet så åkte jag självklart med. Vann dock inget och det var äckligt mycket folk men det var mysigt ändå (: Just nu har jag sånt enormt sug efter Sushi så det finns inte, jag skulle göra väldigt mycket för det just nu. Har jobbat för första gången sen jag tog studenten, wihoo. Städade dagis men det gör inget, jag är bara sjukt glad att ha något att göra och en liten men så värdefull inkomst.

Måndag

2011-07-04, 17:01:55 / Kategori: Allmänt
Har jag gjort något vettigt idag? Nej jag tycker inte det. Men ska iväg och städa dagis om en timme ungefär så jag får något gjort iaf. Önskar jag var i stan så man kunde göra något på dagen, vad som helst, ta en kaffe eller bara kika i affärer. Finns ju tyvärr inget sånt ställe här hemma. Nu ska jag äta middag och hoppas på att något händer mig senare (:

Söndag

2011-07-03, 21:24:27 / Kategori: Allmänt
Finns det något störigare än att tappa bort sin fjärrkontroll? Nej jag tror seriöst inte det. Nu vill jag kolla på Disturbia men hittar inte min fjärrkontroll så jag kan inte byta kanal. Den har verkligen försvunnit.

Gårdagen var faktiskt en av mina bästa kvällar på länge. Vinade hos Simone någon timme sen åkte vi in till stan, hängde där en stund och sen gick vi på g3. G3 sög men jag hade gott sällskap. Kom hem till Emil, satte mig på toalettstolen och sa "hjälp mig av med skorna" för knytskor var inte min grej då. Verkligen, verkligen inte min grej.

Lördag

2011-07-02, 17:52:59 / Kategori: Allmänt
Igår kom min älskade hit och förgyllde min kväll till tusen, vi kollade på Harry Potter och mös. Fick massage och somnade. Sov mellan 8 och 11 och somnade igen vid halv två tror jag så jag förgyllde nog inte hans kväll så mycket men jag hoppas han hade mysigt ändå, för det hade jag. Idag  har jag inte gjort mycket alls, läst klart underbara älskade Harry Potter och haft luftmadrasshäng. Nu har jag precis gjort mig iordning för kvällen, vet inte alls vad som händer förutom häng hos Simone med henne och Emma. Vad som händer sen får vi se (:
Har blivit galet beroende av den här.

Fredag

2011-07-01, 17:42:21 / Kategori: Allmänt
Idag är det fredag och jag vill göra något men jag är så sjukt trött och orkar inte ens kliva upp ur sängen typ. Förhoppningsvis kommer Emil snart och myser med mig. Har bloggtorka. Puss