Torsdag

2011-06-30, 22:24:42 / Kategori: Allmänt
Var i Önsjön idag igen! Så underbart. Verkligen underbart. Sjukt varmt, sjukt skönt att bada och sjukt nice sällskap! Efter Önsjön blev det mjukglass med familjen och en promenad med Erica. Nu ska jag kolla på Joel Kinnaman och försöka få tag på mitt hjärta.

Onsdag

2011-06-30, 00:54:53 / Kategori: Allmänt
Tillbringade dagen i Önsjön med Emelie, Simone och Tobbe. Nu ligger Simone i luftmadrassen och Emelie i min säng. Bättre kväll. Puss

02:05

2011-06-29, 02:05:31 / Kategori: Allmänt
En sak som jag uppskattar otroligt mycket är mina nattliga konversationer med Simone. Jag gillar att diskutera betydelsefulla saker på nätterna, så många bra tankar kommer fram då.

22:50

2011-06-28, 22:50:42 / Kategori: Allmänt
Inget hände idag. Hängde framför datan och socialiserade mig med min goda vän Simone i några timmar. Gick ut på en liten mini kvällspromenad med mamma och Disney, kollade på Morden i Midsomer som förövrigt sög ikväll. Fick ett märkligt telefonsamtal från en vän som antagligen ringde fel. Nu börjar Erin Brockowich, tror jag att det stavas, och den är bra. Jag ska se den. Imorgon åker jag till Önsjön med Emelie och Simone sen följer Emelie med hit, kommer bli awesome.


är ju också hundvakt åt Disney, världens sötaste hund. 

Ultimata

2011-06-28, 19:03:59 / Kategori: Allmänt
Den ultimata raggnigsrepliken "Excuse me I don't mean to be rude but tonight I'm loving you" vem kan säga nej till det liksom?

Tisdag

2011-06-28, 16:25:18 / Kategori: Allmänt
Inser att ingetnting händer här. Det roligaste som hänt mig under min månads ledighet är Varbergstrippen. Mitt liv går verkligen på tomgång och jag börjar bli riktigt less på det. Något måste hända och det är snart, detta går inte längre.

.

2011-06-28, 02:54:59 / Kategori: Allmänt
Och jag drog med dig i mitt fall 
och sen gled jag bara undan 
så förlåt, förlåt för allt 
för min förbannade kluvna tunga 
jag har ett foto någonstans 
där vi är drottningar och kungar 

Nu ligger bilder överallt 
där gamla ansikten är unga 
och jag har letat som besatt 
efter känslor som är försvunna 
Det har varit en lång lång natt 
men jag är glad att mina 
tårar är behärskade och lugna



Måndag

2011-06-27, 23:08:43 / Kategori: Allmänt
Idag kände jag mig mycket bättre i min förkylning, febern var borta och mitt halsont med. Superskönt. Erica tvingade med mig ut på långpromenad med hundarna och ja, det var rätt skönt. Hon kom även på den briljanta idén att åka på bilbingo så det gjorde vi, vi vann dock inget men jag har haft en extremt mysig dag med min familj. Bara pappa som fattas, världens bästa pappa. Det som gjorde min dag finast var ett blogginlägg min fina vän Emelie skrev. 
"Jag saknar kärlek. Sån där kärlek som mina fina vän Sandra har. Jag vill ha möjligheten att fortfarande se nykär ut efter tre år tillsammans. Jag vill känna att "den här killen, han vill jag ha resten av mitt liv." Ja, jag glömmer alltför ofta bort hur lyckligt lottad jag är.

01:49

2011-06-27, 01:49:10 / Kategori: Allmänt
Det finns små saker som man glömmer bort ibland men som gör en så fruktansvärt glad, som en ros jag fick av en av mina käraste klasskompisar när jag slutade nian. Den hänger där på väggen och jag går förbi den varje dag men ungefär en gång i halvåret kollar jag riktigt ordentligt på den och läser vad hon så fint skrivit. "Du vet inte hur mycket du betyder för mig, utan dig vet jag inte vad jag hade tagit mig till. Du är den bästa vän jag någonsin haft. Jag älskar dig" Fina fina människa, det är ömsesidigt.

Söndag

2011-06-26, 21:41:06 / Kategori: Allmänt
Har inte mycket mer att säga än att jag haft en rätt jävla trevlig och mysig midsommarhelg. Först hos Emils mamma och sen i Börtnan med hans pappas familj. Att jag blev sjuk igen gör ju inte så mycket, speciellt inte när vi verkar få fint väder. Gillar att vara sjuk, det är typ niiice. Kan ju ge er en riktig feel-good låt som alltid gör mig på bra humör.
'cause I'm a hellraiser, funchaser, hellraiser, boneshaker

22:03

2011-06-22, 22:04:29 / Kategori: Allmänt
Är hos Emelie och har myskväll med henne och Simone, vi har ätit supergod middag och ätit kladdkaka. Vi har precis kollat klart på en helt klart sevärd film, The talented Mr Ripley. Lite konstig och ibland lite småseg men helt klart sevärd. En film att analysera.

Onsdag

2011-06-22, 13:49:32 / Kategori: Allmänt
Imorse var jag så sjukt trött när jag vaknade, ville verkligen inte kliva upp men jag hade inget val. Skulle skjutsa in mamma till stan och så skulle jag på Dollar Store. Dollar Store var ju inte superbra men det fanns en hel del bra saker där, mest hygienartiklar och städartiklar som var billigt och bra. Nu ligger jag hemma i min säng och kollar på Utvandrarna, sen ska jag in till stan igen för att fira min fina vän Emelie som fyllde 21 i söndags. Det blir middag och mys med henne och Simone, kanske buzzar lite också, måste ju få dänga dom på Harry Potter. Utvandrar böckerna av Wilhelm Moberg är verkligen ett tips för alla som gillar att läsa, det tar ett tag innan man kommer in i språket och flytet i texten men när man gjort det vill man inte sluta läsa. Det är inte spännande böcker men språket tilltalar mig verkligen, jag älskar hur han skriver och vill läsa allt med honom.
Nu ska jag fundera ut vilka kläder jag ska ha ikväll så jag slipper tänka på det sen. Vet redan vad jag väljer mellan men det är ju den här beslutsångesten.

Kär i kärleken

2011-06-21, 23:20:15 / Kategori: Allmänt
Det kanske är lite tjatigt med mitt tjat om kärlek hela tiden men jag är verkligen förälskad i kärleken. Allt fint i kärleken. Jag blir lycklig av att se kärlek, höra människor berätta om kärlek och jag blir alldeles galet lycklig av att uppleva kärlek. Kärlek behöver inte vara stort och romantiskt och överdrivet, det är de små sakerna som gör mig lycklig. Den lilla lilla men ack så viktiga bekräftelsen. Ett telefonsamtal som inleds med "Jag ville bara höra din röst" eller som avslutas med "Jag saknar dig" är de sakerna som kan förvandla en dålig dag till en bra dag. Jag är kär i kärleken, jag har inte en liten crush utan är hopplöst och oåterkalleligt totalt förlorad i kärleken och jag vägrar tro att det någon gång är försent för kärlek ren som snö.

Less-lista

2011-06-21, 21:11:16 / Kategori: Listor
mina tre favoritfärger
färg 1:
lila
färg 2: brun
färg 3: rosa

i år har du

lärt känna en ny vän: Jaa 
fått ditt hjärta krossat: Nej icke (:
träffat någon som förändrat ditt liv: Ja, inte ändrat allt men småsaker har ändrats.
fått reda på att någon har pratat om dig: Jaa, det är klart. Dock har det mesta varit positivt och det är ju positivit. Eller så har jag bara inte fått reda på det negativa.
kysst en kompis: Jag har pussats med mina kompisar flera gånger om.

blandat

vill du ändra ditt namn: Ja, jag vill ha ett grymt efternamn.
vad gjorde du under din förra födelsedag: Var galet bakis och umgick bara med släkt typ.
vilken tid vaknade du idag: 09.20
vad gjorde du igår runt midnatt: Då satt jag vid datorn
någonting som du längtar till: Jag längtar inte till något speciellt, eller joo, den dagen jag har råd att åka utomlands i typ en månad längtar jag till.
senaste gången du träffade din pappa: Oj, det är ju jättelänge sen! Det måste varit förra söndagen. Shit
en sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Jag skulle gärna ha ett jobb
har du någonsin pratat med en person vid namn jens: Ja
vad gör dig irriterad just nu: Att jag inte hittar någon bra musik
långt eller kort: Långt, oftast.
vad gillar du gällande dig själv: Jag gillar att jag oftast ser det positiva i saker och att jag oftast är glad. 

din första

operation: har aldrig opererat mig
piercing: Läppen, räknar inte öronen.
tatuering: har ingen
bästa vän: Sebbe antagligen 
sport: Innebandy typ 
husdjur: Hund
vaccination du minns: Ingen aning, någon i sexan tror jag. Eller kanske trean? Eller jag vet inte.
förälskelse: Joakim tror jag nog att det var
alkohol du drack:
Cider

vad är bäst med motsatta könet

läppar eller ögon: Ögonen, jag är såld i ögon, finns inget vackrare.
kramar eller pussar:
Kramar när man vill krypa in och bara försvinna
kortare eller längre: Längre, definitivt.
romantisk eller spontan: Spontant romantisk? 
tatueringar eller piercingar: Tatueringar

DIP-IN NAGELLACKREMOVER

2011-06-21, 19:24:30 / Kategori: Allmänt
Måste ju tipsa om mitt bästa köp på Gekås också, en nagellacksremover där man bara stoppar ner fingret och så är nagellacket borta. Hur smidigt som helst! Går superfort också. Jag gillar att fixa med mina naglar men tycker att det är så jobbigt att ta bort det för jag lyckas alltid bli färgad på fingrarna med men med denna underbara prylen slipper man allt sånt. Glömde nämna det bästa, när den är slut fyller man bara på med ny vätska och använder den mer. Jag älskar den!

Bloggar

2011-06-21, 18:29:19 / Kategori: Allmänt
Jag läser flera bloggar dagligen, mest bara för att ha något att göra men ibland så dyker det upp guldkorn och jag måste verkligen tipsa om några.
Min vän Emma skrev ett väldigt fint inlägg för någon dag sen, http://emmasword.blogg.se/2011/june/day-twenty-two-this-upsets-me.html kolla på det. Jag gillar hennes blogg för att hon får mig att tänka till och ser saker som inte jag ser i små vardagssaker, hon är väldigt inspirerande helt enkelt.
Min vän Emelie skrev ett så fint inlägg så att jag blev helt mållös och tårögd. http://theycallmeem.blogg.se/2011/june/bang-bang-shoot-em-up-the-party-never-ends.html Jag blir mållös och tårögd för att jag är så instängd i mig själv att jag inte inser hur enormt bra jag har det och hur lycklig jag är. 

Och när jag ändå håller på att tipsa så är denna låt ett måste. Bästa Newkid


2011-06-20, 23:41:26 / Kategori: Allmänt
Och så var kvällen räddad, jag blir så lycklig av kärlek.

för less

2011-06-20, 21:50:51 / Kategori: Allmänt
Hade ju skrivit ett jättelångt inlägg som jag glömde spara så det försvann. K. U. L.
Orkar kanske skriva om det imorgon.
Nu väntar jag på att Simone ska komma hem, har saknat henne lite. Hon ska få berätta om Stockholm. Förväntas bli en rolig kväll.

Söndag

2011-06-19, 05:13:27 / Kategori: Allmänt
Har haft den bästa helgen på länge. I fredags var jag på Gekås och handlade liiiiite mer än jag tänkte, men det var värt varenda krona! Igår var jag bara runt i Varberg, iväg till lite släkt och hälsade på. Emil och David kom hit vid elva för det var tänkt att vi skulle åka hem då eftersom de var klar på Metal Town men så erbjöd Sofis mamma så snällt att alla vi tre fick sova här så då bestämde vi oss för att göra det. Nu ligger alla och sover utom jag som inte lyckats somna, ska ju faktiskt upp om tre timmar så kanske hinner sova en liten sväng om jag har tur. Får sikta på att sova i bilen. Ska försöka sova nu så jag inte är alldeles för trött imorgon. Har tyvärr ingen bild att bjuda på. Godnatt

2 steg från paradise

2011-06-17, 14:34:20 / Kategori: Allmänt
Nu känner jag mig verkligen som att jag är 2 steg från paradise när jag sitter vid Sofis köksbord, har precis duschat och ätt nudlar på hennes vis. Det är något med Varberg som bara får mig att må bra, allt här tilltalar mig på ett sätt som Östersund inte gör. Jag hoppas verkligen att jag har fått med mig lite dialekt för jag mår så bra av att höra den. Nu väntar vi på hennes mamma som ska ta oss till Gekås för lite shopping. 
Jag ska köpa:
  • Nagellacksremover
  • Linnen, om jag hittar
  • Leggins
  • Hårspray
  • Present till Emelie
  • Kläder
  • Smink
Inte så mycket men det är så sjukt värt att åka dit bara för att åka dit.
Update senare (:

trehundra frågor och svar:

2011-06-15, 21:07:12 / Kategori: Listor
1. Vad heter du?
Sandra

2. Vad kallas du?
Inget

3. Vad vill du bli kallad?
Inget
4. Födelsedatum?
1 Januari
5. Stjärntecken?
Stenbock
6. Lunarstorm?

Nej
7. MSN-Messenger?
[email protected]
8. Helgon?
ne
9. Vart bor du?
Aspås
10. Vad har du för sorts mobiltelefon?
xperia x8
11. Har du en egen dator?1
Nee
12. Vem är din/dina bästisar?
ElinaLinde
13. Har du husdjur?
Hund & Katt
14. Vad ska du göra i sommar?
Jag har ingenting planerat
15. Favoritfärg?
Brun
16. Turnummer?
Inget
17. Vad älskar du mest?
Emil
18. Intressen?
Har typ inga speciella intressen.
19. Favoritband/artist?
Kent
20. Favoritlåt med ditt favoritband/artist?
Just nu tick tack eller Vals för Satan
21. Namnsdag?
17 februari
22. Vad skulle du vilja heta?
Lilly
23. Vad heter du på din MSN just nu ?
s a n d r a
24. Hur många online?
Vet icke, är inte online.
25. Vem är 15:de online?
...
26. Vem har du blockat?

Men vet inte
27. Hur många grupper har du?
ingen, online/offline
28. Har du några olästa mail på din hotmail?
Ja, det har jag.
29. Har du några nya kommentarer på din bilddagbok?
Nej
30. Om: ja, på ovanstående: hur många?
---------
31. Hur ser din drömkille/drömtjej ut?
Haha, de som känner mig vet.
32. Beskriv ditt hår!
Blondt, halvlockigt, halvlångt.
33. Har du några piercingar/tatueringar?
jaaa, läppen
34. Vart skulle du bo om du fick välja?
Vaaaaaaaarberg!
35. Bor du i lägenhet eller villa?
Villa
36. Vilken färg är snyggast på kläder?
Vet inte
37. Vad har du på dig just nu?
Jeansleggins, linne och adidaströja.
38. Har du någonting i håret just nu?

En tofs
39. Vad har du gjort idag?
Packat, städat och hängt med Simon och Emil.
40. Vad ska du göra imorgon?
Imorgon åker jag till Varberg!
41. Hur är de me dej just nu?
Lite rastlös, lite ont i huvudet och superglad.
42. Hur brukar du annars må?
Braaa
43. Är du sjuk?
Nja, hosta.
44. Har du ont någonstans?
Huvudet
45. Har du gått till tandläkaren under det här året?
Ja,
46. Vad heter din mamma?
Åsa
47. Har du några syskon?
1
48. Vilket är ditt favoritdjur?
Spindlar
49. Äter du ofta godis?
nej jag har juh haft godislov
50. Vilket är ditt favoritgodis?
alla?

51. Vad är det finaste som finns?
bebisar som sover & emil.
52. Vilken är din favoritdryck?
pepsipepsipepsi
53. Vilket är ditt favorit TV-program.
One Tree Hill
54. Vilken är din favorit veckodag?
lördag
55. Vem är din förebild?
Jag har nog ingen
56. Vad är bäst med dig?
Att jag är så jävla gullig.
57. Har du några komplex?
jaaa
58. Hatar du någon just nu?
Ne
59. Saknar du någon just nu?
Jaaa
60. Har du pussat en apa?
Neee

61. Vilket husdjur skulle du vilja ha?
En spindel
62. Är du allergisk mot någonting?
Nej
63. Har du något nytt gb-inlägg på bilddagboken?
Nej
64. Hur många bilder har du lagt ut?
Jag vet inte
65. Vad har du valt för bild här ovan?
revyyn
66. Vilket band är det dåligaste som finns?
Jag vet inteeee
67. Är du kär?
Ja
68. Om: ja, på ovanståede, vem?
Emil Zackrisson
69. Vad är din civilstatus?
Puss
71. Har du homofobi?
Nej
72. Är du medlem på någon annan sida än bilddagboken?
Ja
73. Om: ja, på ovanstående: vilka hemsidor?
lunar, blogspot.
74. Vilket är det fulaste tjejnamnet?
Gertrud
75. Vilket är det fulaste killnamnet?
Gert
76. Har du varit hos frisören det här året?
nee
77. Använder du nagellack?
Ibland
78. Har du persienner, gardiner eller rullgardin i ditt fönster?
Rullgardin Gardiner
79. Har du eget rum?
Ja
80. Har du en dubbelsäng?
Nej
81. Har du en egen TV?
Ja
82. När flyttade du senast?
När jag var tre.
83. Vilken stil har du?
Ingen
84. Vilken kändis skulle du vilja gifta dig med?
PatrikZackrisson. :D  nej, Heath Ledger /:
85. Vilken kändistjej har snyggast kropp?
Jessica Alba
86. Vilken kändiskille har snyggast kropp?
Vet inte,
87. Skulle du kunna tänka dig att bli prostituerad?
Nee
88. Har du hoppat studsmatta det här året?
Nee
89. Vilken är den godaste frukten?
Mandarin
90. Äter du grönsaker varje dag?
Ja
91. Dricker du så mycket vatten som man ska?
Nej
93. Hur lång är du?
vet ej
94. Är du nöjd med dig själv?
jorå
95. Vad är du bra på?
allt möjligt
96. Har du en egen hemsida?
Nee
97. Är du medlem på den engelska bilddagboken?
Neee
98. Hur gammal önskar du att du var?
18
99. Vad är klockan just nu?
19:39
100. Är det jobbigt att svara på dessa frågor?
Ne
101. Hur ser din dataskärm ut?
Svart
102. Har du städat idag?
nej, ska..
103. Har du varit ute idag?
Ja
104. Vem ringde du senast?
Emil
105. Vad var du senast arg på?
Emil.
106. Vad har du för status på MSN just nu?
Inte vid datorn
107. Vad har du förtärt idag?
?
108. Önskar du att du var tjockare?
ja
109. Hur många hus har du bott i?
1
110. Är du medlem på last-fm?
nej
111. Lyssnar du på webbradio?
ne
112. Bäddar du sängen?
aldrig
113. Har du lätt för att somna?
Jaaaaaaaaaa
114. Snarkar du?
Jahaaaru
115. Vad har du för startsida?
bilddagboken
116. Har du ett sladdlöst tangentbord?
Neeee
117. Brukar du ha högtalare när du pratar i telefon?
jaa
118. Vad lyssnar du på just nu?
Allanah Myles - Black Velvet <3
119. Vad har du för ögonfärg?
Blå
120. Vill du tatuera dig?
Jaaaa
121. Vad har du för visningsbild på MSN?
Jag / Erika / Elina
122. Vilka sidor/program är du inne på just nu?
Bdb, msn,
123. Laddar du olagligt ned musik?
nej (a)
124. Har du en egen Ipod?
Ne
126. Vad önskar du dig i julklapp?
Haha jag vet inte.
127. Ska du köpa prada-mobilen?
Ne, men vill ha den!
128. Har du sett filmen "Linas kvällsbok"?
Ja
129. Är du emo?
Nej
130. Vad stör du dig på?
Människor
131. Vad är emo enligt dig?
Moa
32. Brukar du lyssna på hög musik?
ja
133. Vad gör du om dagarna?
skolan emil
134. Tycker du om popcorn?
ja
135. Vilken är din favoritläsk?
pepsi
136. Vad är din favoriträtt?
jag vet inte
137. Vad tycker du om raggare?
jag vet inteeee
138. Vad tycker du om punkare?
ful
139. Har du skärt dig någon gång?
absolut, jag lyssnar juh på kent :o
140. Är du död?
Ne
141. Är du osynlig?
Ne
142. Filar du naglarna?
Ne
143. Har du fräknar?
Ne
144. Har du posters på dina väggar?
Ne
145. Vem är snyggast i My Chemical Romance?
Alla är fula?
146. Vem känner du som har haft mest mobiltelefoner?
Moa Jaarnek
147. Vilket är ditt favoritämne?
fotografisk bild
148. Vilket ämne hatar du?
matttttttteeeeeeeee
149. Vilket ämne har du bäst betyg i?
Ingen aning vad jag har i något.
150. Vilket ämne har du sämst betyg i?
Jag vet inte
151. Favoritstad?
Varberg <3
152. Favorit Loka?
Ingen
153. Cola eller Cola light?
Zeeeero
154. Älskar du din dator?
Neee
155. Är din dator bög?
Jaaaaaaaaaaa
156. Vad är ditt favoritplagg?
min morgonrock
157. Vilka affärer handlar du oftast i?
jagvet inte
158. Vart handlar du? (stad)
vaàaaaaaaa?
159. Favorit TV-serie?
fortfarande one tree hill
160. Tycker du att Top Model är roligt?
Ibland
161. Vilken är din favoritbok?
Harry Potter
162. Favoritfilm?
ingen
163. Vilken är den bästa musikgenren?
rockelirock
164. Bada eller sola?
solasolasola
165. Katt eller hund?
hund
166. Åska eller sol?
sol
167. Vinter eller sommar?
Sommar
168. Knarkar du?
nee
169. Röker du?
ne
170. Super du?
ibland,bara när jag har lust.
171. Äter du?
Ja
172. Snusar du?
Ne
173. Röker du vattenpipa?
ja
174. Är MER gott?
jajajaja
175. Tycker du om salt?
Jaa
176. Har du kysst din egen spegelbild?
nee
177. Vad tänker du när du ser din spegelbild?
olika juuuuuh178. Ät en banan!
haha jaaa
179. Har du onanerat någon gång?
varför skulle jag ?
180. Använder du för mycket hårspray?
Ne
181. Man ska borsta håret hundra gånger om dagen, gör du det?
Nej
182. Favoritsäng?
Min
183. Har du ett könsorgan?
9
184. Har du sovit i en säng på ett varuhus?
Nej
185. Vill du ha sex just nu?
ja
186. Har du baxat någon gång?
ofc
187. Favoritmeny på McDonalds?
nuggets
188. McDonalds eller Burger King?
ingen
189. Svart eller vitt?
vitt
190. Rosa eller grönt?
rosa
191. Död eller levande?
Levande
192. Rädda Joppe?
död eller levande!!!!!!!
193. Tittar du på TV just nu?
Neee
194. Skulle du kunna vara med i en porrfilm?
neeeee
195. Favoirtkaraktär i The Simpsons?
grannen
196. Skulle du kunna tänka dig att sjunga på allsång på Skansen?
jaaa
198. Skulle du vilja gifta dig med Marilyn Manson?
Neeej
199. Skulle du kunna tänka dig att ha sex med någon i Blink-182?
Neej
200. Städat eller stökigt?
städat
201. Bästa platsen för att ha sex?
sängen?
202. Favorithalstablett?
har ingen
203. Är du ofta sjuk?
Ja /:
204. Gillar du anonyma bevakare?
ja
205. Vågar du rapa högt inför andra?
Ja
206. Skriver du mer än 2 utropstecken?
nej
207. Vad är klockan nu då?
19:57
208. Vad är det för datum?
26/1
209. Vad ska du göra senare idag/kväll?
ge emil uppmärksamhet.
210. Är du inne på MSN just nu?
Ja
211. Hur många personer har du blockerat på din MSN?
en eller två.
212. Är nallebjörnar söta?
Ja
213. Är Jonte söt?
jajajajaja
214. Vart handlar du helst mat?
hemköp
215. Vilken är din favoritglass?
olika.
216. Hemmakväll eller fest?
Hemmakväll
217. Privatfest eller festa med folk på stan?
privat
218. Ditt nordiska favoritland?
Sverige?
219. Älva eller vampyr?
Älva
220. Gud eller Djävulen?
vem är jag vem är du?
221. Vilken övernaturlig förmåga skulle du vilja ha?
ta-av-folk-kläderna-syn
222. Hus eller lägenhet, vad väljer du?
hussssss
223. Favoritgrönsak?
gurka
224. Har du anorexia?
Nej
225. Vem shoppar du helst med?
vet inte
226. Räcker hundra kronor till mycket när du är inne på H&M?
beror på vad jag köper juh.
227. Hur vill du dö?
snabbt
228. Skulle du vilja att det gör en sida för dig på lunarstorm?
Nej
229. Nedfryst, kremerad eller nedgrävd när du dör?
Begraven
230. Är bilddagboken den bästa sidan som finns?
Ne
231. Hur ofta sitter du vid datorn?
beror på
232. Har du klippt ditt eget hår?
Luggen
233. Har du gråtit efter att du varit hos frisören?
Nej men närapå
234. Favoritöl?
Ingen
235. Vitt eller rött vin?
Inget!
236. Öl eller vin?
men inget
237. Coca Cola eller Redbull?
Redbull
238. Vad ska man blanda vodkan med?
Någon god dricka
239. Havet eller sjön?
Hav
240. Favorit ö?
Vet inte
241. Vem står dig närmast: mamma eller pappa?
Mamma
242. Vad klarar du dig inte utan?
Emil.
243. Behöver du mer kärlek?
Nej (:
244. Blir du full varje helg?
Ne
245. Är du en natt- eller dagmänniska?
Dag tror jag
246. Är du vampyr?
Jaaa
247. Har du varit med i något rollspel?
hm?
248. Favorit the sims-spel?
Inget
249. Festa eller festival?
Festival
250. Ska du gå på stockholm pride?
Ne men jag vill (:
251. Vill du det då?
Jaaa
252. Är du transsexuell?
Haha nej.
253. Vad skulle du ändra på om du fick åka tillbaka i tiden?
jag vet inte
254. Vad skulle du välja, åka framåt i tiden eller bakåt?
bakåt, jag vill leva förr i tiden /:
255. Barn eller vuxen?
Baarn
256. När ska du flytta hemifrån?
Jag vet inte
257. ..eller har du redan gjort det?
en månad, sen flyttade jag tillbaka :p
258. Går du i kyrkan varje söndag?
Neee
259. Svävar du på rosa moln varje fredagskväll?
Nej
260. Har du piercat någon?
Ne
261. Är du laglig?
allaminuter
262. Skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig?
kanske
263. Värsta musikstilen?
ingen aning
264. Resesätt du föredrar? (båt, bil, flyg osv.)
bil eller flyg
265. Är britney spears en bra mamma?
Det vet jag inget om..
266. Vem är du mest lik i Mumintrollen?
Hon
267. Vilken skådespelare är hetast?
Vet inte
268. Tvättbräda eller ölmage?
tvättbräda
269. Vill du ha barn någon gång?
Essy & Lilly SKA jag ha.
270. Har du sjungit singstar någon gång?
jajajaja
Vilket är din favorit då?
Abba (:
272. Favoritparfym?
Gucci
273. Använder du deodorant?
Ja
274. Är du beroende av någonting?
Ne
276. Favorit-radiokanal?
one fm
277. Favoritbil?
vet inte
278. Vad tycker du om att helen sjöholm har legat på sverigetoppen i över tre år?
ingenting
279. Favoritförfattare?
Vet inte
280. Vad vill du bli när du blir stor?
bortskämd Rik hemmafru  (:
281. Har du någonsin varit kär i någon av samma kön?
Neee
282. Senaste biofilm du såg?
The Spirit
283. Skulle du torka dig med pengar om du hade flera miljoner?
Ne
284. Är du rik eller fattig?
Inget
285. Vad tycker du om beckham-familjen?
Inget
286. Favoritsport?
Innebandy!
287. Spelar du något instrument?
Neee
288. Har du sett filmen Tragedy?
ne
289. Var den bra då?
.
290. Vilken historia är läskigast?
vet inte
291. Har du långt hår?
Ne
292. Vill du ha längre/kortare?
Längre
293. Schlagernörd eller?
jaaaaaa
294. Kungafamilj eller president?
kungen
295. Sämsta veckodagen?
måndag
296. Har du en dålig hårdag idag?
jaa
297. Tror du på ett liv efter döden?
ne
298. Är du politiskt intresserad?
Nej
299. Är du rädd för att dö?
ne
300. Vad är klockan nu då?
20:08


tidsfördriv

2011-06-15, 20:51:35 / Kategori: Listor

Vad blir ditt namn baklänges?- Ardnas
Har du gjort en snöängel i år? - Jaa, det har jag.
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus?- Någon timme.
Platt eller lockigt hår? - på mig? lockigt.
Är du kär i någon? - Ja, det är jag.
Vad gör du när det regnar? - Beror juh på.
Vad har du för startsida på internet? - Vet inte, en sån där det kommer upp olika.
Vem ringde du senast? - Simone
Har du någon gång testat karate? - Nej
vilken mobilringsignal?- Man Down - Rihanna.
Minimorötter eller pommes frites? - Pommes frites.
Första sporten du gick på? - Hockey troligtvis
Vad längtar du efter mest just nu? - Varberg och Sofi
När åt du senast en fiskbulle? - Oj, vet icke.
Vad drömde du inatt? - Det kommer jag inte ihåg.
Vilken tv-serie är bäst? - CSI NY
Kan du gå ner i spagat ?- Haha nej nej.
vad åt du senast? - middag.
Höga eller låga strumpor? - låga
Vad är du mest rädd för i hela världen? - det måste vara spindlar.
Läser du på baksidan av mjölkpaketen? - ibland 
Röd, grön, blå eller gul mjölk? - green
Vad har du för färg på ditt påslakan? - Grått typ
Vad ska du döpa ditt / dina barn till? - Lilly.
Sommar eller snö? -Sommar
Snyggaste läraren? - Musikläraren,  ojojoj!
Är du mörkrädd? - Ibland.
Har du någon gång haft på dig ett par kallingar? - Haha ohjaaa.
Riktig gran eller plastgran? - Plast
Godaste drickan till frukosten? - Mjölk.
Vem kramade du senast? - Emil.
Älskar du att sjunga? - Jaa :D
Duscha eller bada? - Bada
Kan du ditt mobilnr utantill? - Jaa
Har du tråkigt? - haha jaaa.
Har du gråtit i skolan nån gång? Japp
stockholm city, Metro ? - hm..
Hur tar du dig till skolan? - Buss
Har du någonsin sminkat dig som punkare?- Nej
Vad var det senaste som fick dig att skratta? - Emils kommentar när vi åt mat.
Vad blir du glad av? - Jag blir glad av massa saker men mest människor jag tycker om.
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Det vet jag inte, det beror på situationen.
Vad skulle du behöva just nu? - Ett jobb
Vilken tid gick du upp idag? - typ vid ett
Vad var det första du sa i morse? - Jag minns inte, men det var något till Erica.
Senaste personen som fick dig arg? - Vet inte
Senaste låten du lyssnade på? - For Those About To Rock
Senaste personen du tänkte på? - Erica
Vilken parfym använder du? - Någon billig Rusta

Vilket schampoo använder du? - Head and Shoulders nu sist men det varierar
Har du nånsin gråtit över en tjej? - Ohja,
Dagens dryck? - Kaffe
Vad har du gjort idag? - Packat, städat hängt med Emil och Simonk.
Var det kul? - Ja, det var det.
Vad är du allergisk mot? - Ingenting,
Var har du ont? - Ingenstans nu (:
Var du glad igår? - Jaaa
Vad ska du göra NU? - Spara och publicera


tidsfördriv

2011-06-15, 20:42:42 / Kategori: Listor

ALLA TJEJER GÖR TESTET!
TONÅREN / KÄRLEK / VÄNNER /
MOGENHET

Tonåren:

Hur gammal är du? - 18
Hur tycker du att du har det hemma? - Väldigt, väldigt bra.
Har du bra självförtroende? - Det beror helt på vad saken gäller men jag är väldigt säker i migsjälv.
Kan du lita på dig själv? - Ibland
Hur tycker du att ditt liv är? - Underbart
Har du ett bra liv tycker du? -  Ja, absolut.
Vill du ändra på något i ditt liv? - Ja, men det är inte mycket.
Är du nöjd över din kropp? - Nöjd och nöjd.
Något du vill ändra över din kropp? - Ja
Kan du själv säga att du tycker att du är söt? - Haha jaa, men det beror också på vad saken gäller.

Kärlek:
Har du någon kille? - Ja (:
Vill du ha kille? -
Gillar du någon nu? -  Ja det gör jag
Som heter? - Emil
Trivs du tillsammans med någon kille? - Haha jaa
Gillar du långa eller korta förhållanden mest? - Låånga

Vänner:

Har du bra vänner? - Jaa
Du tycker om att va med dina vänner? - Ja, det gör jag.
Har du många vänner? - Nej, så att jag klarar mig.
Vad heter dina bästa vänner? -  ...
Vad heter din/dina allra bästa vän/vänner? - Kommer alltid heta Sandra Elina Scott Lindé
Vad är bäst tycker du, med få bra vänner, eller med många som man inte kan lita på till hundra? - Få

Mogenhet:
Har många sagt att du är mogen för din ålder?  - Ja
Har många sagt att du ser äldre ut än vad du är? - Nästan alla.
Har du fått höfter? - Ja
Har du kille? - Ja, som sagt.
Tycker du mer om att vara på stan än att vara med kompisar hemma och & mysa? - Neeeej
Du älskar att shoppa? - Ja, ibland.


20:15

2011-06-15, 20:15:13 / Kategori: Allmänt
Skulle så lätt kunna åka nu, men nej, måste vänta nästan ett helt dygn till. För mig hade det inte gjort något att få en extradag i Varberg med Sofi men för grabbarna som inte har någon sovplats utan planerar att sova i bilen förstår jag att det skulle bli lite jobbigt. Emil jobbar ju dessutom imorgon.
Nu sitter jag hemma hos honom och kollar på en live dvd med AC/DC från River Plate Stadium, sjukt bra.


for those about to rock, we salute you

Onsdag

2011-06-15, 14:52:37 / Kategori: Allmänt
Har precis städat rummet och bytt sängkläder, ville ha rena när jag kommer hem på måndag. Håller också på att tvättar, vad var det jag sa om hemmafrun? Helt perfekt skulle jag passa som det. Nu väntar jag på Emil för jag ska provköra hans bil innan vi åker imorgon. Kommer bli en galet lång natt, vi ska åka bil från Östersund till Göteborg via Västerås vilket blir en aning längre. Tur att vi är tre i bilen som har körkort för vi kommer behöva köra hela natten. På fredag morgon åker jag vidare till Varberg och stannar där tills på söndag då vi åker hem, sjukt värt att åka dit över helgen. 
Simone och Emma påbörjade nästan nyss sin resa till Stockholm, hoppas dom får det superbra där. Nu måste jag kolla vädret så jag vet hur jag ska packa och så kommer nog Emil snart också. Puss

01:49

2011-06-15, 01:49:50 / Kategori: Allmänt
Jag blir så lycklig av kärlek, kärlek är det finaste som finns och jag är så sjukt romantisk. Jag och min fina vän Simone tillbringar kvällen med att dela med oss av fina kärleksminnen, när jag tänker efter så har jag varit sjukt lyckligt lottad. Jag har världens finaste kille och har haft honom i tre år, tre hela år har jag fått ha den finaste som finns i hela världen, och han vill att jag ska honom resten av mitt liv också. Det är så svårt att förstå hur fint det är, att man hittat någon som man känner att man vill vara med hela livet. Vad som händer sen och hur livet ser ut om fem år spelar ingen roll för just nu känner vi samma sak och den känslan är obeskrivlig. 
Och det slår mig alltid så hårt när jag inser vilka fina kärleksminnen jag har att jag aldrig tar vara på verkligheten, allt jag varit med om känns så overkligt och långt borta fast det är verklighet och inte alls långt borta. Jag har svårt att förstå att just jag, av alla människor i hela världen, varit med om allt det där fina. Som Sofi sa til mig "Det låter som en film" men det är inte en film, det är verkligen jag som varit med om det, och det är så sjukt. Jag kommer nog aldrig någonsin kunna sätta ord på känslan, det är så obegripligt stort.

"I'm an addict. My drug of choice is the replay button."

2011-06-15, 01:03:09 / Kategori: Allmänt

Tisdag

2011-06-14, 18:44:13 / Kategori: Allmänt
Var till tandläkaren idag, trodde jag hade ett hål men det hade jag tydligen inte. Kändes fan asskönt, har ju aldrig haft det förut. Sen kom jag hem, bakade skorpor, städade mitt rum och hjälpte Erica laga mat. Sen jag slutade skolan har jag blivit värsta hemmafrun! Ska snart åka och handla till middagen imorgon. hemmafrun


jag har lösningar och svar på dina frågor

2011-06-14, 02:26:39 / Kategori: Allmänt
allt som började så bra
alla minnen som är kvar
ska jag spara i en låda för sig själv
vi går på kraft, vi går på känn
vi går ihop, vi går igen

22:18

2011-06-13, 22:18:15 / Kategori: Allmänt
Fanns en plats kvar i bilen till Göteborg på torsdag, det betyder att jag åker till Göteborg sen vidare till älskade underbara Sofi på fredag morgon. Herregud vad jag längtar, helt sjukt. Dessutom Gekås. Det kan inte bli bättre! Detta var verkligen en underbar dag. 



Måndag

2011-06-13, 17:27:31 / Kategori: Allmänt
Idag har jag fått min nya mobil och jag skiter i att det är en xperia och att alla säger att den kommer gå sönder för jag älskar den! Hämtade ut den på Ica och har bara mjukiskläder och håret uppsatt i en tofs, utan smink dessutom, och så är det Snygg-Simon som jobbar. Varför lär jag mig aldrig att inte gå lurkig på ICA? 
Nu hoppas jag på att någon bra själ ger mig något att göra resten av dagen.


02:56

2011-06-13, 02:56:24 / Kategori: Allmänt
1. första bilden på mina bilder.
2. ett nytt foto på dig själv och en vän.
3. en vän du saknar.
4. en tid du längtar tillbaka till.
5. en av din bästa vänner
6. en familjemedlem.

7. bild tagen av dig.

8. någon du önskar vore hos dig nu.
9. en killkompis.

22:22

2011-06-12, 22:23:00 / Kategori: Allmänt
Jag är ganska jävla less på att ha ont i huvudet nu, har haft det 3-4 dagar i rad. Bad snällaste mamma att ringa och boka tid hos min ortoptist men så säger hon att hon gått i pension, så jag kommer få en helt ny. Det suger verkligen för jag har haft Inger sen jag var tretton år och hon vet exakt hur mina ögon fungerar och nu ska jag få en ny? Hon kanske inte alls är lika bra. Skitliv. 

Jag älskar verkligen när man är sugen på något gott och så finns det melon hemma, det gjorde typ min kväll. Mina kvällar i Aspås är inte superspännande. Är sjukt sugen på en lakritsbalk som ligger typ 1.5 meter ifrån mig men eftersom jag försöker ändra min livsstil så ska jag inte ta någon. Är också sugen på en solig sommarkväll och fina vänner vid någon strand någonstans, tält och eld. Lät inte det bara asnice?

Söndag

2011-06-12, 18:38:07 / Kategori: Allmänt
Har haft en superfin helg med både kubbspel, solande, båttur, öl, lunch med fina vänner, middag på stan med familjen, volleyboll med fina vänner och mys med världens bästa kille.
Idag har jag hunint med glass med Kajsa och Emelie och grill-middag.
Kom på den bästa idén att gå på promenad med min bff men vi hann bara mötas så började det spöregna så vi gick hem till henne och åt cupcakes, bra gjort. 

bring your sweet lovin'

2011-06-09, 00:41:22 / Kategori: Allmänt
Beroende... igen.

Onsdag

2011-06-09, 00:10:58 / Kategori: Allmänt
Vid niotiden blev jag så sjukt sugen på sushi så jag höll på att dö, skriver till min bästa och hon blir lika sugen som jag och bjuder upp mig på Sushi klockan halv tio på en onsdagskväll. Hon får sommarlov imorgon och jag inser hur mycket jag alltid älskat den dagen innan man får lov, speciellt sommarlov, då betygen oftast redan är satta och man skiter i om man är svintrött dagen efter för man vet att man antagligen inte kommer göra något vettigt på skolan. Den känslan kommer jag att sakna väldigt mycket. 
Idag har jag legat ute och solat i någon timme, jag hoppas att det syns sen, sen for jag till Krokom och satte in lite studentpengar på kortet och så träffade jag bästa Elina och hon följer med hem till mig en sväng och jag beställer en mobil. Har glömt bort den här känslan med, fy fan vad jag längtar efter den! Att bara få kolla in allt nytt och lära sig hur den fungerar. Det är en Sony Ericsson xperia x8 (http://www.elgiganten.se/product/mobil-tele-gps/mobiltelefoner/E15IWHITE/sony-ericsson-xperia-x8-vit), säkert inte så bra men den duger åt mig! Jag är så lycklig. 
Min älskade har tagit körkort idag med, trodde inte att man kunde bli så glad för någon annans skull som jag blev då. Ville springa 10 varv runt huset typ, då kan ni ju tänka er. Så nu väntar jag bara på att få en åktur med honom! Kommer i framtiden bli fajt om vem som ska köra, jag tycker fortfarande att det är svinroligt att köra bil. Det positiva är att han har en bil och ett jobb så bara jag också skaffar mig ett jobb så kommer vi ha råd med bensin och roadtrips kanske. Det skulle vara så mysigt.
använd bild men har ingen bättre som kan förmedla hur fint väder vi haft idag.

2011-06-08, 18:26:42 / Kategori: Allmänt
Who can say for certain, maybe you're still here I feel you all around me your memories so clear.
Deep in the stillness I can hear you speak, you're still an inspiration can it be that you are mine forever love?
Fly me up to where you are beyond the distant stars I wish upon tonight to see you smile, if only for a while, to know you're there a breath away is not far to where you are. ♥



you know I always loved you more then myself, now I guess it's a little too late to show it.

03:05

2011-06-08, 03:05:24 / Kategori: Allmänt
Kan man vara kär i någon man aldrig träffat? Isf är jag fan kär i Jocke Berg. På riktigt. Mår som alltid så bra när jag ser och hör honom, får dessutom en konstig känsla i magen, typ lycka. Finns inte en enda människa som är över 40 som är i närheten av snygg, förutom Joakim. Precis allt han gör är gudomligt. Ja, jag är nog kär.

02:14

2011-06-08, 02:14:18 / Kategori: Allmänt
Vad oroar du dig för just nu? För mycket saker, men mest relationer till olika människor och hur det kommer bli sen.
Vad hatar du just nu? Att jag inte har något jobb? Hatar inte ens det ogillar bara.
Favoritställe att vara på? Jag vet inte, det är så svårt, det förändras hela tiden.
Var skulle du vilja resa? Thailand och Australien
Skulle du vilja vara en pirat? "You're without doubt the worst pirate I've ever heard of" "But you have heard of me" skulle jag vara en pirat vill jag vara Captain Jack Sparrow
Vilka låtar sjunger du på i duschen? Musik non stop, Glad, Candle in the wind eller någon jag bara har på hjärnan.
Gillar du din boendesituation? Ja och nej, gillar de jag bor med men hade hellre velat bo med Emil.
Hur många tv-apparater finns i ditt hem? 4
Vem är din mest högljudda vän? Elinpelin
Vilken låt vill du ska bli spelad på din begravning? Hanson – I Will Come To You
Vad är det första du tänker på när du vaknar? Beror helt på
Skulle du ha sex med den personen du senast fick sms av? Without doubts
Har någon gjort dig besviken de senaste tre dagarna? Nej, det tror jag inte.
Har någon sett dig i underkläder de senaste tre dagarna? Jaa
Om du var så full att du inte kunde gå, skulle den person du senast pussade ta hand om dig? Jaa det tror jag verkligen
Har du någonsin pussat någon som varit hög? Ja, det har jag gjort.
Någonting som stör dig som folk sagt till/om dig? Självklart, men det är bara småsaker.
Vem är den största idioten du känner? Vet inte om jag tycker att någon jag känner är en idiot, har så svårt att definera det ordet.
Vad skulle du säga om personen du har känslor för skulle plinga på din dörr? "Åh heeej baby!" typ
Hatar du någon just nu? Nej, det gör jag icke
Vem tog senast på din rumpa? Emil
Har du syskon som är äldre än 21? Icke
Hur fick du ditt senaste blåmärke? Körfältsgrillen tror jag, ramlade väl
Saknar du någon just nu? Ja, jag saknar Emil.
Är du längre än de flesta i din ålder? Nee
Kommer du ihåg exakt de orden du använde för att avsluta ditt senaste förhållande?
Vad skulle du göra om någon av dina vänner höll på med den du senast pussade? Säga upp kontakten med omedelbar verkan
Har du någonsin fundera på att pierca din tunga? Ja, i flera år
Känner du någon som är oskuld? Jag vet inte
När gapskrattade du senast? Idag, vissa bilder var för roliga
Brukar du tänka innan du talar? Ja, oftast
Skulle du någonsin kunna tatuera dig? Absolut
Håller du kvar vid någonting du borde släppa taget om? Ja, det gör jag.
Har du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? Jaa
Skulle dina föräldrar bry sig om du kom hem efter fyra på morgonen? Dom sitter ju inte direkt uppe och väntar
Om dina föräldrar inte skulle gilla den personen du träffar, skulle du sluta träffa den då? Aaaaldrig 
Tror du att du skulle klara en månad utan att svära? Aldrig!
Man vet aldrig vad man har innan man förlorat det. sant eller falskt? Sanning
Har du någonsin kysst ett ex efter att ni gjort slut? Nej
Om du kunde välja att någon skulle "försvinna", skulle du? Kanske
Pratar du ofta? Jaa
Vilka ställen har du varit på under de senaste tre timmarna? Hemma hos mig och hos Simme
Vad är det bästa som händer dig idag? Det bästa som hände var att jag fick en stund med mina fina
Vem har du umgåtts med idag? Emli och Simme
Är du en elak person? Så länge man är snäll mot mig är jag världens snällaste
Om du hade en miljon, säg en sak du skulle köpa? Bil!
Finns det någon person du har något otalat med? Jaa
Vad lyssnar du på just nu? Bra grejer - Lågbudgetfunk
Tror du att andra människor tycker illa om dig? Jag är helt övertygad om att det finns de som gör det
Om du var jagad av en alligator, vad skulle du göra? Men va? Ingen aning
Är du lycklig? Jaa det är jag
Vem skrek du senast på och varför? Pappa för någon dag sen tror jag. Varför? Han var för högljudd
När grät du senast? den 26e maj
Vem kramade du senast? Simme
Är du rädd för mörker? Ja, om jag är själv.
Vad drack du senast? Päroncider hos Simme
Tror du att två ex kan vara vänner? Övertygad
Vill du ha tillbaka någon i ditt liv? Alltid
Sover du med dörren öppen eller stängd? Stängd
Skulle du vilja vara berömd? om ja, för vad? Självklart, ge mig en röst som Whitney Houston eller Celine Dion
Nämn någonting du verkligen vill ha just nu? Emil bredvid mig och en bil
Finns det någon person som du aldrig vill förlora? Jaa absolut,
Hur många gånger finns a med i hela ditt namn? Två

Tisdag

2011-06-08, 00:02:38 / Kategori: Allmänt
Idag fyller min finaste Simone 20 år, det firades med tårta, häng och en springtur i spöregnet. Väldigt fin kväll. Nu har jag nästan precis kommit tillbaka till Aspås och vet inte hur jag ska spendera resten av kvällen, finns ju ingen anledning att försöka sova. Underhåller mig med lite musik ett tag till och sen kanske världens bästa Harry Potter får avsluta min kväll (:
imorgon är det en vecka sen jag tog studenten.

00:43

2011-06-07, 00:43:20 / Kategori: Allmänt
För den som planerar att fria till mig kan jag tala om att jag gifter mig inte med någon förens den har friat till mig under Utan dina andetag live.

Måndag

2011-06-06, 21:35:09 / Kategori: Allmänt
Imorgon är jag officiellt arbetslös. Känns bra. Vad som däremot känns bra på riktigt är att min fina Simone fyller tjugo år imorgon! ♥ Jag vet inte vad som händer men jag hoppas på att få träffa henne iaf. Har dock gått och fått feber, hemsk hosta och nästäppa. Det kändes mindre bra, men jag är ju arbetslös så det gör inget! (:
Idag har jag varit i Birsta och fyndat som fan! En klänning för 99 kronor, skor för 90 och två par brillor för 90 kronor tillsammans. Nu ska jag fortsätta kolla på Det blir bättre, och snacka lite skit med Elin. ♥

Fredag

2011-06-03, 23:11:54 / Kategori: Allmänt
Nu har jag studentångest för första gången efter studenten, går sönder och vet inte vart jag ska ta vägen. Vill skrika till alla att jag fan behöver dom! Jag behöver dom så mycket att det gör ont i mig att inse det. Drar ner rullgardinen för jag vill inte se ut för jag vet att för en vecka sen hade vi aldrig spenderat den här kvällen på olika håll. Det finns något hos dig som passar ihop med något hos mig och det får mig att må bra.


Torsdag

2011-06-02, 13:56:20 / Kategori: Allmänt
Igår tog jag studenten, skriver mer utförligt om det en annan gång.
Idag ska jag köpa chips och cola och bädda ner mig i sängen och kolla på Harry Potter,
det är det bästa som finns när man mår dåligt.