Magiskt

2012-01-27, 23:34:09 / Kategori: Allmänt
"och jag kommer aldrig sluta att skratta såhär högt, jag är stolt över den jag är.
jag är magisk men inte perfekt och jag kan inte rädda dig eller göra allt rätt.
ja jag är magisk, kanske lite defekt."

Fredag

2012-01-27, 23:20:13 / Kategori: Allmänt
Vaknade med ont i halsen i morse och när jag kom hem efter att ha jobbat hela dagen hade jag feber. Inte det minst roligt med tanke på att jag hade planer på att gå ut med Simone, känns som att denna helgen hade kunnat vara riktigt rolig att gå ut på. Men men, nu har jag ätit lite alvedon och fick iaf sällskap av henne på chatten och Emil på skype så kvällen blev ju helt klart lyckad ändå. Jag ska försöka vila mig frisk inatt och se om jag orkar ta mig in till stan imorgon och träffa Simone då (:

Age of rage

2012-01-26, 17:29:26 / Kategori: Allmänt
Jag kan tamejfan inte vänta tills det blir sommar så att man kan ta sig in i sin biljävel och låta den stå 3 dagar utan att den ska frysa ihop helt. Är så satans jävla less på att sopa biljäveln nu också. Jävla rövhålsvinter.

Torsdag

2012-01-26, 14:41:14 / Kategori: Allmänt
Klev upp i bra tid idag, vid 11 :) Åt frukost, tvättade, lagade vitsås och nu ligger jag och kollar på Sons Of Anarchy. Sen kommer mamma hem med lite hårfärg åt mig, ska slinga håret. Bara för att jag vill få lite lyster och så i det. Hoppas hon har tagit en bra färg!

.

2012-01-25, 22:23:22 / Kategori: Allmänt
Do your demons - do they ever let you go?
When you've tried - do they hide -deep inside,
Is it someone that you know?
You'rejust  a picture - you're an image caught in time
We're a lie - you and I
We're words without a rhyme

16:05

2012-01-21, 16:05:19 / Kategori: Allmänt
Nu har Jerry Williams bytts ut mot Accept och jag ska precis till att sminka mig sen ska jag hämta Erica och hennes kompis i stan sen upp till Elina direkt. And I'm feeling good, dadamdadam.. 



Lördag

2012-01-21, 12:07:08 / Kategori: Allmänt
Jerry Williams på högsta volym och alla städar. Sen skidskytte, dusch och sen upp till Elina för att inviga hennes kök. Hon har flyttat ut till Emma och Maths gamla lägenhet och jag har inte varit upp dit än, men ikväll blir det nog middag och vin där (: Bättre lördag!



Fredag

2012-01-20, 23:30:29 / Kategori: Allmänt
Efter några helvetesdygn avrundar jag veckan med att jobba tre timmar sen hem och ha film-mys med världens bästa. Han åkte vid sex, längtar lite tills revyn är slut då jag kan få rå om honom hela helgen utan massa måsten. Kollade på The Voice med mamma och drack lite vin. Nu kollar jag på På Spåret och dricker lite mer vin. Har också ett välbehövligt samtal med Sofi. 



Mamma kan när hon vill

2012-01-19, 20:27:49 / Kategori: Allmänt
Erica: Jag är ju charmig!
Mamma ser helt brydd ut och svarar till slut: Pfft, gå och lägg dig!

Mamma till Erica: Din mamma och pappa är inte som andra för de vill flytta Sandra.

Erica frågar pappa om han dragit hennes grymma skämt på jobbet och mamma börjar asgarva. Erica frågar: Fattade du det nu? Mamma svarar: Nej, jag kom ihåg hur du skrek nere i soffan. Erica: Jag skrattade ju. Mamma: Skrattade?! Det lät ju bara styggt!

Torsdag

2012-01-19, 17:34:23 / Kategori: Allmänt
Min första parkeringsböter och en väldigt kär släkting till migs bortgång.
Bra dag.

Onsdag

2012-01-18, 19:13:24 / Kategori: Allmänt
Släcker, startar tv:n och kryper ner i sängen resten av kvällen. Orkar inte med den här tiden på året.

Tisdag

2012-01-17, 18:03:13 / Kategori: Allmänt
Idag är jag trött. Riktigt trött. Att inte ha jobbat på en månad och sen jobba fulldag på en småbarnsavdelning tar på krafterna! Det bästa är att det är på den avdelningen som jag blivit erbjuden vik, så jag hoppas att jag iaf gjorde någon nytta! Det bra är att jag iaf har något att skylla att jag inte orkar kliva ur sängen på. Nu ska jag se en film som jag egentligen skulle kolla på för flera veckor sen. Äta upp min digestive choklad ska jag också göra!

.

2012-01-17, 00:06:04 / Kategori: Allmänt
and if the mockingbird don't sing and that ring don't shine i'ma break that birdie's neck

Måndag

2012-01-16, 21:46:17 / Kategori: Allmänt
Min helg har varit sjukt bra.
I fredags var jag på revyn och skrattade något fruktansvärt mycket.
I lördags var jag på kalas hos mina kusiner, spelade lite wii och sen begav jag mig upp till Tobias och spelade lite mer tv-spel. Jag skrattade så att tårarna rann! Sen gick jag ner för lite revy-efterfest och även där fick jag skratta! 
Söndagen var rätt seg, tog mig inte ur soffan på hela dagen.
Idag åkte jag hem men innan det följde jag med Elina och Angelica upp till Emma och Mats och kikade på deras nya, superfina lägenhet! Kvällen bjöd på filmkväll och nu ska jag snart lägga mig i sängen. Börjar åtta imorgon.
Just det, ska troligtvis skriva på vikarie-papper imorgon med. 60% i 3 månader!

inte svårt att säga förlåt, svårt att mena det

2012-01-15, 04:02:12 / Kategori: Allmänt
nu när jag vet hur det ligger till

Det hat vi hyser mot andra inverkar mindre på deras lycka än på vår.

2012-01-12, 01:04:51 / Kategori: Allmänt


Onsdag

2012-01-12, 00:01:17 / Kategori: Allmänt
vad har jag hunnit med idag? Klev upp vid 11, åt frukost, skjutsade ner guldgrannen till Krokom och passade på att köpa snus. Åkte hem, städade, tvättade och så sen åkte jag upp till Elina och färgade hennes ögonfransar. Hängde där en stund, åkte hem och käkade middag, sen upp dit igen och de bjöd på kaffe och wordfeud i någon timme. Oj just det, tjänade mig även ett par skor och ett 60% vik-erbjudande i tre månader där uppe. Fick kika lite på söt Alicia innan de flyttar också. Jag hoppas att ni inser vilken sjukt bra dag jag haft idag?! Jag är så lycklig att jag inte ens är trött fast jag bara sov typ 5 timmar inatt. Nu ska jag äta upp min bulle som jag blev mitt bra-dags-firande ist för att gå ut, sen ska jag krypa ner i sängen och kolla lite på Harry Potter.

Legendar

2012-01-11, 03:30:24 / Kategori: Allmänt


Bruden har uppfunnit vad vi kallar "Nicke-hoppet" och lagt den legandariska kommentaren "Sluta koda förihelvete jag vet vad Ludde betyder! Jag är väl ingen jävla rookie" dessutom har hon gjort sig känd genom sina HåkanHellström-kicks och sina volter över bilar. Bruden som vet hur man för sig med kändisar genom att charma dem till döds med öppningsfrasen "jag är turist, får jag ta kort med dig?" Bruden som enligt sig själv "studsar i sängen " till Ted Gärdestad och tycker att det låter helt okej att åka kundvagn nerför en äng och landa i buskar. Bruden som lyckats med konststycket att bjuda över en tjejkompis på depp-öl men vakna med att det är fem personer som delar på två sängar och 3 täcken, en fick sova själv i sitt, forever alone. Bruden som dessutom fått det bästa smeknamnet man kan önska sig; hånglarn.

01:57

2012-01-11, 01:54:38 / Kategori: Allmänt
Nu sitter jag och kollar på Sverkers Strid avsnittet som handlar om alkohol. Jag tycker att det är så tråkigt att man måste ha en sån här stor debatt om just alkohol, det är en självklarhet för alla över 10 att alkohol är farligt i för höga doser. Det är ett fakta som alla vet. Man får lära sig väldigt mycket om det i skolan och det kanske inte är världens bästa ställe att föra den sortens undervisning på då man kanske inte inser hur viktigt det är men, jag blir ändå irriterad på att man hela tiden ska lägga ansvar på alla andra. Man lägger ansvar på idrotts-föreningar att de inte ska sälja alkolhhaltiga drycker under evenemang. Man lägger ansvar på regeringen att de ska hitta någon bra lösning på problemet. Man lägger ansvar på systembolaget att de ska kunna på något sätt hantera svenskarnas alkoholvanor. Till dem som trillar säger man att det är en sjukdom och att det är generna som styr hur lätt eller svårt man har att bli alkoholist. Jag menar inte att det inte är så för så är det säkert men jag förstår verkligen inte varför man tar bort så mycket ansvar från individen i sig själv. Alla är vi medvetna om riskerna och alla måste vi ta det ansvaret själv. Jag älskar att dricka och kan väldigt lätt förstå att det kan gå för långt för det ger väldigt ofta en bra känsla och det vill man ju alltid ha men, alla människor måste ju verkligen inse sitt eget ansvar. Alkohol är ett jävla gift och jag känner för många som har så många dåliga minnen från alkohol, de värsta minnen jag har från min barndom är där alkohol är inblandat, och det är jag verkligen inte ensam om. Alla känner vi någon som drabbats utav den mörka sidan av alkohol men jag kan ändå inte förstå hur regeringen ska kunna hjälpa oss utan att helt enkelt bara förbjuda alkoholkonsumtionen. Eget ansvar och självdisciplin är skittråkigt men i det här fallet är det absolut nödvändigt.

Tisdag

2012-01-10, 18:29:38 / Kategori: Allmänt
Nu har jag 0 minuter på mig att göra mig klar för gymmet, skulle ha åkt dit precis nu men jag är väl lite för mycket tidsoptimist kanske. Måste fortfarande borsta håret och lägga på mascara och varmköra bilen. Hade tänkt mörda det där jävla löpbandet idag men nu har jag verkligen ingen ork. Tur jag har med mig min guldgranne som är sjukt duktig på att peppa mig (:

?

2012-01-10, 17:02:27 / Kategori: Allmänt
"‎11 saker som tjejer älskar:
• killar som börjar skriva i chatten.
• killar som skriver långa sms om hur mycket de tkr om dig.
• killar som kramar dig bakifrån.
• killar som tittar på dig som om du skulle vara den enda tjejen han ser.

• killar som kysser dig om du skriker på dem.
• killar som inte bara skriver ok, utan snarare ger ett något längre svar tillbaka.
• killar vågar att visa känslor för dig framför andra.
• killar som ger / lånar ut sin hoodie.
• killar som kysser dig bara för att få dig att hålla käften.
• killar som alltid tar din hand.
• killar som älskar dig för vem du är!
• kopiera denna om du håller med."

Jag tycker att det borde stå "11 saker som de flesta tjejer älskar" jag menar, det kan ju enkelt bli missledande och stackars kille då liksom! Jag tycker sånt här är så töntigt, att man ska kopiera sånt här och skriva som status. Säg till killen ifråga själv vad du gillar eller inte gillar för det är ju verkligen individuellt!

2012-01-10, 03:04:21 / Kategori: Allmänt
1. Åka på en ordentlig resa med mina bästa vänner och alla som kan tänkas vilja följa med dem
2. Inreda en helt egen bostad
3. Spendera en sommar i Stockholm och en i Göteborg
4. Lyckas med ett ouppnått mål
5. Aldrig, aldrig någonsin glömma bort att uppskatta det jag har.

Måndag

2012-01-09, 22:39:47 / Kategori: Allmänt
Telefonpiraterna är tamejfan det sämsta program jag sett och wordfeud är utan tvekan det sämsta jävla spel jag spelat. Men, det här är bland de sjukaste räddningar jag sett. Njut för fan.


Sommar

2012-01-09, 01:52:54 / Kategori: Glädje
Även fast jag gillar vintern så kommer jag inte ifrån att allt känns mycket lättare på sommaren. Alla känns på något sätt gladare och man stänger inte in sig lika mycket på sommaren. Jag behöver ett litet glädje-inlägg i min blogg så, sommarminnen passar väldigt bra nu. 


yran 2010, jag och erika på kent. 


sommaren 2010, jag och Elin i Önsjön. Massa sol, massa bad och massa trevligt sällskap.


sommaren 2008 med mina bästa vänner. bilden talar för sig själv. 


sommaren 2011, kubb och häng på frösön med simones guldgrannar.


sommaren 2011, fint väder och önsjön! 


sommaren 2011 och världens bästa kusiner som gör en lycklig bara av att finnas.


sommaren 2011 och Varberg. Varberg gör mig lycklig ända in i själen och denna sommaren fick jag dela det med min familj. ♥


sommaren 2011 och min bästa vän fyller 18. 



Söndag

2012-01-08, 21:19:55 / Kategori: Allmänt
Torsdag - revy och hockey, glädjekväll!
Fredag - Spenderade hela dagen med att kolla på Awkward - kanske världens bästa serie! Och lite mys med Emil när han kom hem från revyn.
Lördag - Åkte hem till Aspås, kollade på gladiatorerna och spelade sällskapsspel.
Söndag - Kollat på serien About a girl - älskar den med. 

Händelsefattig helg, ja jag vet. Puss

Onsdag

2012-01-04, 22:21:59 / Kategori: Allmänt
Alltså jag är så tråååkig, har bloggtorka x 1000. Ge mig tips på bra ämnen eller bra listor att blogga med!
Idag har varit en bra dag, vaknade dock för sent eftersom jag bara var tvungen att se Kanada/Ryssland inatt, vilket jag inte ångrar en sekund för det var den bästa/sjukaste matchen jag sett! Kollade på Percy, Buffalo Bill och jag med mamma och Erica sen körde jag för första gången i mitt liv snöslunga, sjukt jobbigt var det! haha. Åkte med mina grannar + Tobbe och tränade och nu är det Eldkvarn på tv. Mer har jag faktiskt inte hunnit med. Nu ska jag ringa mitt hjärta och höra hur det gick för honom, jag hoppas och tror att det gick superbra! (:




Jag bjuder

2012-01-03, 22:27:09 / Kategori: Allmänt
Skulle lämna ett par tjocksockar till min syster som var ute och lekte med två kompisar till henne.
Sätter mig i bilen och kör upp dit precis som vanligt, märker inte att jag råkat låsa bilen innifrån så när Erica ska öppna dörren går det inte. Jag försöker dra upp knappen men den sitter fast. Börjar få lite småpanik över hur jag ska ta mig ur bilen, men skrattar så jag gråter. Erica kommer på att jag kan veva ner fönstret, som satt fast, men med lite våld lyckades jag med det. Vi kämpar lite med min lås-knapp och ingen får upp den, här börjar jag verkligen få panik. Hur ska jag ta mig ur liksom?! Efter någon minut så frågar Ericas kompis (som alltså är femton år och inte ens får övningsköra) om jag prövat med att öppna dörren helt enkelt..? Jag var inte inlåst, iaf inte så mycket som jag trodde. 
Kalla mig vad ni vill, jag bjuder på denna för vi skrattade iaf så att tårarna rann!

Utkast: Jan. 3, 2012

2012-01-03, 18:29:34 / Kategori: Allmänt
Varför blir man så otroligt lycklig av att shoppa?!
Idag har jag shoppat loss och fyndat som en gud!
En stickad lång grej, en lång brun/senapsgul genomskinlig skjorta, mjukisbyxor, mjukiströja, en klänning, en kavaj, foundation + smycken för 550 kr! Det bästa är att alla de pengarna var julklapp/födelsedagspengar så tack snälla momma och Irene för alla fina sakerna! Har sprungit runt och letat en kamera i typ en halvtimme nu men finner ingen så, om ni vill se mina skönheter så får ni helt enkelt se till att träffa mig (:

1 Januari

2012-01-01, 22:58:48 / Kategori: Allmänt
Har haft en underbar födelsedag heela dagen.
Började med att fira vid tolvslaget hos Elina och fick massa fina grattis-samtal.
Min faster och farbror med familjer + Ulf har varit här och firat mig idag och jag har fått en massa bra presenter. 
Sen kom Elina och hängde lite, spelade lite Wordfeud och så som man umgås ni vet.
Nu är jag sjuuukt trött och avslutar kvällen med kvälls-chatt med Julie.