Lördag

2012-03-31, 12:54:29 / Kategori: Allmänt
Jobb, hem, vila, bra nyheter, dusch, stan, förfest, Näääk & Nimo och styrdans. Ja, man kan tydligen dansa styrdans på O'Learys också. Hade en sjukt bra kväll igår. Tack alla inblandade.

Satan

2012-03-27, 15:04:52 / Kategori: Allmänt

Söndag

2012-03-25, 18:01:45 / Kategori: Allmänt
Farlig helg. Har haft så sjukt roligt, var på O'Learys både fredag och lördag. Fredagen med en efterlängtad Emma och lördagen med massa fina födelsedagsbarn. Träffade så sjukt mycket bra folk och jag minns inte sist jag skrattade så mycket som jag gjort den här helgen. Så tack alla fina människor som gjort den här helgen till den bästa på sjukt länge.

Torsdag

2012-03-22, 20:44:54 / Kategori: Allmänt
Vissa dagar är man på bra humör, igår var en sån dag. Var t.o.m glad när jag skulle ner och städa, slår på radion och så kommer Amazing och jag blir bara sådär lycklig som man kan bli av en riktigt bra låt. Börjar sopa och så, allt går asbra tills att jag nästan är klar och helt plötsligt från ingenstans sitter det ett monster och tittar på mig. Känner mig rätt så säker ändå med tanke på att jag hade en stor sop medans den var lika stor som min tumnagel, slutar ändå med att jag får jaga den en bit och sen ställer den sig och stirrar på mig. Jag blir skadeglad och tror att den gett upp men nej, då attackerar den mig! Allting slutar med att jag flyr i någon slags skräckblandad gråt, vet inte om det var själva rädslan i sig eller förnedringen av att bli så totalt besegrad av en best som mäter 1 cm.

(:

2012-03-18, 22:57:20 / Kategori: Allmänt
Ja jag vet att jag antagligen lagt upp den här innan men det här är första kvällen på väldigt länge som jag orkar vara vaken såhär länge och jag blir ju så sjukt glad av den, kolla bara på dom. Åh.

Söndag

2012-03-18, 21:42:47 / Kategori: Allmänt
Long time no see my friends, men så är det. Jag har somnat sjukt tidigt och har varit helt slut, tre veckors förkylning sätter sina spår. Men nu är jag bara täppt i näsan så det firade vi med att ta den sjukaste sparktur jag varit med om. För det första hatar jag att sparka, tycker det är sjukt tråkigt för jag fattar inte hur man gör?! Mamma, pappa och Erica bara sparkade som att det var hur lätt som helst medans jag är helt slut efter 200 meter. Sparkjäveln bara far ju hit och dit och jag får ju ta i med allt jag har för att den ska stanna kvar på marken. Så skulle vi sparka typ 7-8 km! Jaja, jag fick lite motion efter att ha legat inne i tre veckor och så var det fint väder och om jag inte blivit brun blir jag fan less, det var mitt enda mål med dagen. Vad har jag för intressant att berätta? Jag har jobbat och mellan det har jag legat i soffan, druckit honungste och kollat på True Blood. Nästa helg bara måste jag vara frisk för jag längtar efter att göra något, vad som helst som inte innefattar vår soffa.
Nu ska jag fortsätta kolla på Big Brother och sakna mitt hjärta.


2012-03-13, 18:53:42 / Kategori: Allmänt
Det borde väl vara lättare nu, det borde väl inte göra så ont längre.
Men det gör ont, det gör förbannat ont och jag försöker slå undan det men det går inte.
Vi skulle ätit tårta och firat att du faktiskt skulle ha fyllt 70 år idag. 
Men älskade älskade du, jag tänker på dig.


I don't want my TV you can have it

2012-03-08, 17:55:13 / Kategori: Allmänt
.

Det var när du sa:

2012-03-05, 22:19:44 / Kategori: Allmänt
Du tar ju bara små små steg
Det händer ingenting, det där
Du måste våga chansa mer
Våga se vart det bär