jag kan älska dig just som den där elden

2013-04-29, 01:12:00 / Kategori: Allmänt
En vanlig söndag brukar jag må dåligt. Söndagsångesten som alltid kommer. Idag finns inte den. Dels för att jag inte längre ligger ensam på mitt rum utan numer spenderar mina söndagsångestar med Julie. Ikväll när jag låg ensam i min säng citerade hon låtcitat som det brukar vara fast i soffan 2 meter bort medans jag läste en bok om en tjej som förvirrade sig och tappade bort sig efter att hennes förhållande tagit slut.
Alla dagar jag velat kräkas ut min ångest och när samvetet måste förträngas för annars tar det över och slår ner en tills man inte kan resa sig. Alla gånger jag gjort illa folk som jag aldrig vill göra illa för att jag blivit för full.
Jag är kanske inte den enda som gör dumma saker på fyllan och kanske är det lite okej att göra dom där dumma sakerna när man fortfarande är ung. Jag har ju, trots alla mina dumma grejer, Julie två meter bort i vår lägenhet och det är nog det enda jag behöver.

Om jag var lite modigare skulle jag tala om för honom hur mycket jag tycker om honom, hur mycket jag saknar honom och att ingen kan nå mig för ingen fnittrar på hans sätt, och ingen får mitt hjärta att slå som han och hur handlöst jag faller för någon som liknar honom. Hur jag ångrar att jag låt honom vara nära innan jag insåg att jag alltid skulle vilja ha honom nära. Hur jag ler när jag minns sättet vi pratade. 

Nu är jag feg så jag skriver det i min blogg och hoppas på att någon tjej i framtiden säger alla dom saker han förtjänar att höra.


om du stannar en stund ska jag plocka ner en stjärna från himlen

2013-04-18, 21:15:01 / Kategori: Allmänt
om du stannar en stund ska jag plocka ner en stjärna från himlen

14 April

2013-04-14, 14:25:00 / Kategori: Allmänt
Jag skrev att någonting stort kanske skulle hända och att jag hoppades på att kunna berätta mer sen.
Det hände. Här kommer det.
Jag och min vapedragare bor på Frösön i sommar. Hela sommaren. Jag och min vapendragare. På älskade Frösön.

7/4

2013-04-07, 16:54:38 / Kategori: Allmänt
Den här veckan har jag varit ledig hela veckan så jag for upp till Erica och hennes kompisar i Huså.
Drog en brakfylla på onsdagen och bakishängde typ hela torsdagen.
Fredagen skulle spenderas med mys hos Simone men vi fick sällskap av två saknade boys och deras kompis, utgång på Cuprum efter det och övernattnig på Frösön.
Bakishäng i sängen igår och idag har jag försökt se lite film för att ta bort nervositeten och tankarna som börjar snurra. Ikväll händer det någonting som kan bli stort och fantastiskt. Jag hoppas kunna dela med mig av det snart :)



Påskhelg

2013-04-02, 21:35:13 / Kategori: Allmänt
2013

Bjöd på spelning med Samjack Boys och krogrunda med Emelie. 
Huså med skoteråkning, fiske, grillning och massa mys.
Vinkväll hos Elina med favorit-Aspåsare.
Måndagsbakisdöden, spontan räddning av en fin vän och den mysigaste natten på länge.