Onsdag

2011-11-30, 22:24:38 / Kategori: Allmänt
Idag vill jag gå i trean och vara ute på student-onsdag. Idag vill jag träffa alla mina vänner och vara svinglad för att jag ska ta studenten. Istället sitter jag hemma i mina mjukiskläder och en kopp te och har precis behandlat mitt hår och snart ska jag smörja in mig med lite Dove Summer Glow, för det förtjänar jag väl ändå? Att se lite fräsch ut i den här mörka trista vintern. Hade jag bott i stan hade jag enkelt lagt lite pengar på solarium, helt underbart på vintern, men nu gör jag ju inte det så då får Summer Glow duga.  På fredag måste jag nog ta en dag på stan faktiskt. Evigheter sen sist.

Tamejfan

2011-11-30, 19:54:41 / Kategori: Allmänt
Fy fan. Vilken skitkväll. Mitt liv sover och jag ska göra det enda rätta och gosa ner mig till Criminal Minds, sova bort allt och vakna imorgon och bara vara glad för att jag får träffa underbara barn igen. 



Tidsfördriv

2011-11-28, 22:09:00 / Kategori: Listor
Vilka av dessa 63 filmer har du sett?
Om det är fler än 40 så är du ett riktigt Disney freak.
[x] Aladdin
[x] Askungen
[ ] Bambi
[x] Snövit och de sju små dvärgarna
[x] Djungelboken
[x] Pinocchio
[ ] Fantasia
[x] Dumbo
[x] Peter Pan
[x] Lady och Lufsen
Antal: 8
[x] Törnrosa
[x] Pongo och de 101 dalmatinerna
[x] Svärdet i stenen
[x] Aristocats
[x] Robin Hood
[x] Bernad och Bianca
[x] Bernad och Bianca i Australien
[x] Micke och Molle
[ ] Taran och den magiska kitteln
[x] Mästerdetektiven Basil Mus
Antal: 9
[x] Oliver och gänget
[x] Den lilla sjöjungfrun
[x] Lejonkungen
[x] Pocahontas
[x] Ringaren i Notre Dame
[x] Herkules
[x] Mulan
[x] Tarzan
[x] Kejsarens nya stil
Antal: 9
[x] Atlantis
[x] Lilo och Stich
[ ] Skattkammarplaneten
[x] Björnbröder
[x] Kogänget
[ ] Vilddjuren
[x] Alice i Underlandet
[x] Janne Långben the movie
[x] Anastasia
Antal: 7
OTECKNAT
[x] Pirates of the Caribbean 1
[x] Pirates of the Caribbean 2
[x] Pirates of the Caribbean 3
[x] Narnia
[x] Föräldrarfällan
[x] George of the jungle
[x] Flubber
[x] The Mighty Ducks
[ ] Isprinsessan
Antal: 8
[x] The pacifier
[ ] Miracle
[ ] The Kid
[x] Joe - jättegorillan
[x] Mary Poppins
[x] Remember the Titans
[x] National Treasure
Antal: 5
ANIMERAT
[x] Bilar
[x] Monsters inc
[x] Ett småkrypsliv
[x] Toy Story
[x] Hitta Nemo
[x] Den lilla kycklingen
[x] Dinosaurier
Antal: 7
55/63

Måndag

2011-11-28, 15:23:10 / Kategori: Allmänt
Kollade precis på en dokumtärfilm som hette Vodkafabriken, handlar om en ung tjej i Ryssland och hennes drömmar om att bli skådespelerska. Den var 1.5 timme lång och inte så händelserik men värd att se, så om ni har tid över så kolla på den! Finns på svtplay. Svtplay har massor av bra dokumentärer. Nu väntar jag på att Erica ska komma hem så att vi kan äta, är superhungrig. Var uppe skittidigt idag, typ nio och nu längtar jag verkligen efter mat. Sjukt grymt att jag ska få korv med bröd också, det är så gott!

23:47

2011-11-27, 23:46:12 / Kategori: Allmänt
Det finns få saker som jag uppskattar så mycket i livet som när jag får tid till att ta på mig mjukiskläderna och kolla på en bra dokumentär. Bara jag och alla funderingar som uppkommer av bra dokumentärer. Ikväll har jag dock sällskap av ett fantastiskt gott glas vin. En alldeles perfekt avslut på en underbar helg.

Söndag

2011-11-27, 21:48:25 / Kategori: Allmänt
Finns det någon bättre känsla än den man har efter att man har haft en alldeles, alldeles fantastisk helg?!
I Fredags kom Simone hit och senare Elina på kvällen med, vi drack vin och kollade på idol. Jag hade mjukisbyxor och en mjukiströja, perfekt fredagsmys! 
Igår åkte jag till Emil för vi firade 3.5, wihoo, vi är asbra! Hade en mysig kväll med honom.
Idag har jag städat och pyntat och fixat och donat hela dagen och herregud så nöjd jag blev. Vi dammtorkade i princip hela lägenheten och satte upp julstjärnor och tomtar och så tog vi en sväng till Dollarstore för att kika på andra söta julsaker och hittade bland annat gardiner! Gissa om det är mysigt hos Emil nu? Galet. Ville verkligen inte åka därifrån. Nu tänkte jag kika lite på Beck men jag får inte till ljudet på min tv så det får väl bli något på svtplay (: 


Fredag

2011-11-25, 14:44:35 / Kategori: Allmänt
Förvarnar att detta blir ännu ett tråkigt inlägg. Idag har jag bara gjort bra saker, skjutsat in mamma och pappa till stan. Det känns som en vana att de åker till Vemdalen nu men de kommer iaf hem imorgon (: Efter det har jag städat, verkligen städat, rensat min garderob och sorterat och nu är det fint igen på mitt rum. Eller fint och fint, det är fortfarande lite stökigt men man kan iaf ta sig in och jag har kläderna i garderoben istället för på golvet och i sängen. Skulle behöva dammtorka och så också men... hur mycket orkar man städa egentligen?! Har iaf haft musik som hjälpt mig att städa. Ni ska få en gammal låt som jag verkligen älskar, den gör mig glad.



Dagens

2011-11-24, 23:37:28 / Kategori: Listor
DAGENS VILL HA: Jobb
DAGENS KLÄDSEL: Leggins och tunika.
DAGENS SMINK: Mitt vanliga, vardagssmink.
DAGENS FRISYR: Uppsatt långt ner i nacken
DAGENS HÄNDELSE: Pappa skar sig, ordentligt.
DAGENS LÅT: Lady Gaga - Bad Romance
DAGENS PLANER: Lussebullsbak
DAGENS SAKNAD: Bf08
DAGENS DUMMASTE: Erica eller jag
DAGENS SJUKA: Erica
DAGENS DROG: Erica
DAGENS ROLIGASTE: Haha, Erica!
DAGENS FAVORIT: Fucking Åmål
DAGENS KÖP: Jag har inte köpt någonting.
DAGENS GODIS: Sån där Cola elefant-rem
DAGENS HUMÖR: Bra
DAGENS ORD: Va?

Torsdag

2011-11-24, 18:36:48 / Kategori: Allmänt
Jag tvivlar starkt på att jag kommer baka lussekatter när jag blir stor, möjligtvis när jag fått barn men inte innan. Saffrans-vaniljbullarna vart så sjuuukt goda! Idag har jag börjat rensa min garderob och nu är jag halft klar med det, mitt största bekymmer är att jag har en hel hög med kläder nu som inte passar in i någon utav mina uppdelningar. Är i stort behov av en byrå! Har väldigt mycket fredags-känsla och är så sjukt sugen på att öppna vindunken som står mitt på mitt golv. Självdisciplin kallas det väl. 

Onsdag

2011-11-24, 00:06:25 / Kategori: Allmänt
Vill bara säga att jag provade på att baka idag, gick som vanligt sådär men smaken blev iaf god och det är ändå huvudsaken! (: Imorgon ska vi baka lussekatter och saffrans-vaniljbullar låter ju sjukt gott eller hur?! Funderar starkt på att köpa glögg till också, super-mys. Dessutom kommer pappa hem, megamys. Herregud vad jag längtar tills imorgon. 



Julen

2011-11-22, 20:29:15 / Kategori: Allmänt
Jag tycker att det är en riktigt jobbig sista vecka innan man får börja ta upp alla mysiga adventssaker. Det enda man tänker på är det och julen i sig och inte blir det bättre av att mamma redan planerar när hon ska ta upp skinkan, vilka kaksorter vi ska baka och vi redan fyllt hela lådan med julklappar. Jag blir så sugen på allt som har med julen att göra så jag orkar inte vänta den här månaden som är kvar. På torsdag ska vi iaf baka lussebullar men ack så länge det är tills dess. Måste ta ett storstäd här innan söndag för då ska det göras adventmysigt (:

Dag 25 - Min största dröm

2011-11-22, 19:03:13 / Kategori: Listor
Jag har ingen. Jag hade en men den blev omöjlig den 4e Februari 2011 och jag har inte ens funderat på vilken av mina drömmar som skulle kunna ta dens plats. Ingen kommer kunna göra det, inte än. 
En sak som jag alltid velat uppleva är att dyka med vithajar!



Tisdag

2011-11-22, 18:51:36 / Kategori: Allmänt
Igårkväll tänkte jag ha en riktigt mysig måndagskväll med Eclipse och te och bara känna lugnet av att inte behöva lägga sig någon speciell tid, framtills att jag insåg att jag skulle börja sju imorse inte tio som jag trodde. Då var det bara att slänga sig in i duschen för jag visste att jag inte skulle orka göra det imorse. Jag kollade ändå på Eclipse men kunde inte njuta ordentligt av den, men det positiva är ju att jag har något att göra ikväll då (: Imorgon börjar jag klockan 10 och jobbar till 14, skön dag! (: Har haft en helt underbar dag i Dvärsätt idag, jobbade 8.5 timme men det kändes som typ 4. Dagen gick så sjukt fort! Nu ska jag fortsätta kolla på Titanic och leta fram min snusdosa så jag kanske slipper mitt sug efter chips, herregud vad det låter gott. Hatar när man vet att det finns i skafferiet med, då är det bara självdisciplinen som kan hindra en. Och möjligtvis min lover grov vit portion. 



såg inte detta liiiiite gott ut också?!

Dag 24 - Är jag kär?

2011-11-21, 14:54:33 / Kategori: Listor
Jag har svårt att hantera den här frågan, jag är inte fjärilar i magen nykär men det finns en som jag skulle ge allt och lite till för. Kär och kär, jag älskar honom.


Måndag

2011-11-21, 14:49:44 / Kategori: Allmänt
Sjukling har jag blivit. Har galet ont i halsen och känner mig alldeles febrig och dessutom har jag precis fått ont i huvudet. Idag tycker jag lite synd om mig själv faktiskt. Vill ha en snabb-kur så att jag kan bli frisk helst till imorgon då jag ska jobba. Jaja vi får väl se, nu ska jag iaf göra mig en stor kopp te med honung i och sen kura ner mig i sängen till Harry Potter. Harry Potter är givet när jag är sjuk. Han är min man. 



Söndag

2011-11-20, 17:20:08 / Kategori: Allmänt
En fredag som bestog av alldeles för höga förhoppningar. En lördag som började med en tur hem till Aspås för att jag inte kan planera. Vad som såg ut som en alldeles ensam hemmakväll med filmer och chips blev en tur till Sir Winston sen vidare till Storsjöteatern, Brunkullan, News och avslutades med rom och cola hos Gustav. En alldeles perfekt fylla. Söndag börjar med att jag inser att all mat ligger kvar i bilen som står i stan. Beger mig till Kvantum för att handla sallad och det känns som att världen går i slow motion. Jag funderar lite på om jag fortfarande är full och kommer återigen fram till hur bra gårdagen var. Resten av söndagen har spenderats framför tv:n och nu kollar jag på Remember the Titans och väntar på att maten ska bli klar. En fin helg avslutas på ett fint sätt.

Dag 23 - Förlorade vänner

2011-11-19, 18:07:43 / Kategori: Allmänt
Vad är meningen här? Att jag ska skriva upp alla mina förlorade vänner? Det tänker jag inte göra, ni får en låt som beskriver känslan ganska bra. 



"Vi skulle ju erövra världen tillsammans men värst vad tiden gör att våra öden förvandlas, det var här vi brukade mötas och samlas, prata om vägar att vandra - om att söka något annat. Det gör mig förbannad men tiden är inte något vi kan stanna, skruva tillbaka åh herregud vad jag saknar de goda tiderna allt det bra det dåliga men livet är som betongen här staplat i våningar."

Fredag

2011-11-18, 19:00:55 / Kategori: Allmänt
Just nu sitter jag och borstar mitt hår och dricker en kopp kaffe. Ikväll vill jag egentligen ta det jävligt lugnt men min erfarenhet av Ismen på O'Learys säger att det finns en möjlighet att det inte blir så lugnt. Ja, ikväll spelar Ismen på O'Learys och som jag längtar! Jag hoppas på en grym jävla kväll men hur kan man ha en grym kväll när man inte vet vad man ska ha på sig?! Det är samma sak varje gång jag ska ut, jag vet aldrig vad jag ska ha på mig. Jag måste verkligen skaffa en ny garderob men det är inte lätt när man inte har pengar till det. Jag har ju hur mycket kläder som helst men antingen är det vardags-kläder eller så är det fina klänningar, har som inget mitt emellan. Det löser sig nog (: 



Dag 22 - En sång som får mig att må bra

2011-11-18, 17:15:36 / Kategori: Listor

Torsdag

2011-11-17, 23:09:30 / Kategori: Allmänt
Idag skjutsade jag in mamma till stan för hon skulle ta bussen ner till Svenstavik och sedan åka till pappa i Vemdalen för exakt idag för 21 år sedan förlovade dom sig, min mamma och pappa. Himla bra att de gjorde det och himla bra att jag fick ploppa ut också lite mer än två år senare. 

Jag har även hunnit med att baka vanilj- & kanelbullar samt krämbullar med Elina! Vaniljbullarna och krämbullana blev helt klart godast. Erica har tydligen bestämt att jag ska upp med tuppen imorgon, blir svårt men jag ska väl göra mitt bästa (: Så tills vi hörs nästan gång ska ni få njuta av en alldeles underbar skapelse.


Dag 21 - Musikfavoriter

2011-11-17, 13:03:55 / Kategori: Listor
Musikfavoriter, det är den här dagen som jag gruvat mig mest för att skriva om. Det är så svårt att välja favoriter. Mitt absoluta favoritband är Kent, de finns alltid där och blir aldrig gamla. De blir aldrig dåliga och räddar mig alltid. Sen finns det alltid favortitlåtar för stunden och ni ska få 5 stycken som jag verkligen älskar just nu;
1. Labyrint - Smutsfolk
2. Linnea Henrikson - Väldigt kär/Obegripligt ensam
3. Medina - Sann Romans
4. Stress ft. Labyrint - Labababyrint
5. Coldplay ft Rihanna - Princess of China

Och 5 stycken som aldrig blir dåliga;
1. Clay Aiken - The Way
2. Eminem - 'Till I Collapse
3. Kent - Klåparen
4. Jimmy Jansson - Flickan från det blå
5. Spirit hästen från vildmarken - You can't take me (svenska version)

Dag 20 - Tre filmer jag sett och gillat

2011-11-16, 21:12:26 / Kategori: Listor
Herregud, det finns ju så många fler än tre filmer som jag gillar men 3 filmer som jag kan se hur många gånger som helst är Ondskan, Hairspray och vilken Harry Potter film som helst mellan 3-7.




2011-11-16, 17:38:32 / Kategori: Allmänt
I see your blue eyes everytime I close mine.
You make it hard to see where I belong when I'm not around you.
It's like I'm not with me.
But I never told you what I should have said no I never told you, I just held it in. 
And now I miss everything about you.



Onsdag

2011-11-16, 09:29:44 / Kategori: Allmänt
Igår tänkte jag "Alexander Skarsgård och Andreas Wilson i samma film, vilken dröm" och även fast Alexander spelar tjej så blev jag alltså lycklig när jag hittade Kill Your Darlings! Nu är klockan 09.23 och jag har redan hunnit vara vaken i en timme. Det är sinnes det. Erica ringde och väckte mig och så gosade jag först ner mig i täcket och kuddarna sen tänkte jag att det var lika bra att kliva upp så jag kanske kunde börja med mitt skolarbete någon gång. Kommer inte på ett piss att skriva om så därför ska jag nu gosa ner mig igen och kika på dröm-filmen, risken finns ju att jag kommer somna men eftersom jag ändå inte ska jobba idag så whatever liksom. 



Söndag

2011-11-13, 21:41:44 / Kategori: Allmänt
Idag är det ju alla pappors dag och det händer väldigt ofta att jag tänker att jag nog har den bästa pappan i hela världen och att mamma nog har den bästa sambon i hela världen. Han är underbar min pappa. Så grattis älskade du, den här dagen förtjänade du. ♥



13 November

2011-11-13, 00:46:50 / Kategori: Allmänt
Idag hade vi varit I Stockholm, du hade bjudit mig på ännu en dag utan dödsångest.
För ett år sedan befann jag mig med kära Julie i kära Västra Bang som faktiskt har fått en alldeles speciell plats i mitt hjärta. För ett år sedan flydde vi från ångesten som dränkte Östersund gator och fann lugnet och lyckan i Märsta och euforin på Hovet. För ett år sen glömde vi att vi slängde bort någon slags vän och bad aldrig mer om ursäkt för sakerna vi aldrig gjorde. För ett år sen.

Ikväll lyssnar jag återigen på Raymond & Maria för första gången sedan en ödeskväll i Mars för att påminna mig om att inte fastna. För livet går vidare och så skall också jag göra. Minnena gör sönder mig men kanske kan jag snart känna glädje över att minnas. Kanske kan jag snart uppskatta att jag minns allt så tydligt, allt är så glasklart. Jag minns kläderna jag bar, lukterna jag kände, jag minns vad som var på tv, jag minns beslut som togs, jag minns ångesten jag vaknade med morgonen efter och jag minns vad jag lyssnade på. Ikväll lyssnar jag återigen på Raymond & Maria och går vidare, ett litet steg.

Dag 19 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna

2011-11-12, 16:47:36 / Kategori: Listor
haha



Fredag

2011-11-11, 18:04:01 / Kategori: Allmänt
3 timmars sömn och ett 10-timmars jobb pass resulterar tyvärr i en fruktansvärt trött och grinig tjej. Växer man aldrig ifrån det? Spenderade mitt livs enda 11.11.11.11.11 med att diskutera varför man har begravningar på vardagar istället för helger. Bestämde mig när Olle åkte ur Idol att jag skulle bojkotta detta spektakel och därför får nog Ondskan och i synnerlighet Andreas Wilson underhålla min tidiga kväll. 



Dag 18 - Framtiden.

2011-11-10, 20:23:21 / Kategori: Allmänt
Jag har redan skrivit om det en gång så det får bli en copy (:

Om fem år är jag 23. När jag är 23 år vill jag ha ett jobb. Innan jag fyller 24 vill jag ha sett en del av världen. Jag vill ha sett Thailand, Kina, Indonesien, Bali, Mexico, Panama, Argentina och Costa Rica. Jag vill ha upplevt Stockholm och Göteborg, inte bara i en vecka utan verkligen upplevt det. Jag vill uppleva London och New York. Med mina närmsta vänner, jag vill leva livet med mina närmsta vänner. Jag vill komma bort från vardagen här och göra allt man inte kan göra här. Jag vill dricka Cosmopolitan i New York med mina tjejer och för ett ögonblick känna det som att jag lever i en film. När jag gjort allt det och ska fylla 24 år vill jag ha min man och leta efter ett hus. Ett stort fräscht hus som jag vill leva i minst 20 år till där jag kan se mina barn växa upp. Mina fina Lilly och Rosie. Jag vill bo nära stan men inte i stan. Jag vill ha ett jobb där jag tjänar så mycket pengar att jag kan öppna ett sparkonto till mina barn för körkort och andra bra saker. Jag vill kunna unna mig saker jag vill göra, kunna åka på en weekend resa till Rom eller Prag. Jag vill ha min mamma och pappa nära mig men min syster närmast. jag vill träffa mina närmsta vänner regelbundet och känna att de är viktiga för mig.

Dag 18 - Framtiden.

2011-11-10, 20:23:21 / Kategori: Listor
Jag har redan skrivit om det en gång så det får bli en copy (:

Om fem år är jag 23. När jag är 23 år vill jag ha ett jobb. Innan jag fyller 24 vill jag ha sett en del av världen. Jag vill ha sett Thailand, Kina, Indonesien, Bali, Mexico, Panama, Argentina och Costa Rica. Jag vill ha upplevt Stockholm och Göteborg, inte bara i en vecka utan verkligen upplevt det. Jag vill uppleva London och New York. Med mina närmsta vänner, jag vill leva livet med mina närmsta vänner. Jag vill komma bort från vardagen här och göra allt man inte kan göra här. Jag vill dricka Cosmopolitan i New York med mina tjejer och för ett ögonblick känna det som att jag lever i en film. När jag gjort allt det och ska fylla 24 år vill jag ha min man och leta efter ett hus. Ett stort fräscht hus som jag vill leva i minst 20 år till där jag kan se mina barn växa upp. Mina fina Lilly och Rosie. Jag vill bo nära stan men inte i stan. Jag vill ha ett jobb där jag tjänar så mycket pengar att jag kan öppna ett sparkonto till mina barn för körkort och andra bra saker. Jag vill kunna unna mig saker jag vill göra, kunna åka på en weekend resa till Rom eller Prag. Jag vill ha min mamma och pappa nära mig men min syster närmast. jag vill träffa mina närmsta vänner regelbundet och känna att de är viktiga för mig.

Glädje

2011-11-09, 22:22:02 / Kategori: Glädje


Onsdag

2011-11-09, 12:07:51 / Kategori: Allmänt
Som oftast när jag är uppe den här tiden så ska jag jobba. Börjar halv två och ska vara på fritids i Aspås, åh det här kommer bli en så bra dag! Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen slänga mig i duschen (:



Tisdag

2011-11-08, 20:52:23 / Kategori: Allmänt
Idag har varit en lazy dag verkligen, har läst och kollat på film. Fick så dåligt samvete så jag vart tvungen att gå ut och gå en sväng, kom på att jag skulle ta med min hund men att ta med sig en hund på en powerwalk var inte en så bra ide. Det tog ungefär en timme att gå runt byn, nästa gång får hon nog stanna hemma. Nu sitter jag och värmer mig med en kopp Strawberry te och det får mig att tänka på luncherna på Plaza. Det saknar jag, det är det enda med skolan som jag saknar. Och vissa lärare. Oj vilket tråkigt inlägg... Jaja.



Måndag

2011-11-07, 20:55:13 / Kategori: Allmänt
Ställde klockan på 08.00 klev upp 08.27 satt i bilen tio i nio med en kopp kaffe och macka i handen för att jag inbillade mig att jag hade sjukt bråttom. Skulle hämta min låtsasfarfar på Sjukhuset men när jag kommer in till stan är den första jag ser mamma som också ska hämta honom?! Trött, less tjej har klivit upp tidigt och stressat in till stan helt i onödan. Fortsättningen på dagen blev iaf mycket bättre, lite plugg med Erica, lite film, lite fotbollsgala. Fint. 



Dag 17 - Vad jag gör på dagarna

2011-11-07, 13:58:51 / Kategori: Listor
När jag inte jobbar så gör jag ingenting alls oftast. Sover mest bort halva dagarna och stannar vaken halva nätterna. Kollar bloggar, facebook och olika serier på datorn. Hej jag heter Sandra och jag har inget liv.

01:18

2011-11-07, 01:18:40 / Kategori: Allmänt
Favorit…
plagg: Oj, jag har egentligen ingen aning men jag skulle säga att min lila kläning jag fått av Emil ligger högt upp. 
låt: Jag har ingen låt som är min "favorit" hela tiden men det finns låtar jag har svårare att lessna på och bland dem är det Klåparen - Kent.
fik: Ett litet fik i väntan på pendeln i Västra bang.
klubb: Klubb och klubb... O'Learys.
artist/band: K-k-kent.
man: Harry P! Och så Jocke Berg. Och Emil såklart. Och världens bästa pappa. Måste jag välja?!
kvinna: Farmor.
djur: . Vithaj
inredning: Mitt hem ska vara klassiskt stilrent med naturella färger på väggarna och inte för mycket plåtter. Det ska inte vara stelt utan jag vill ha mycket fotografier och varma färger i kuddar, filtar mm.
Jag hatar: Åh herregud det orkar vi inte ens gå in på.. Jag hatar Spindlar.
Jag älskar: Små romatiska överraskningar och oväntad bekräftelse.
Jag brinner för: Historia, det är det roligaste som finns!
Jag kan dö för:
Jag trodde aldrig: Att gymnasiet skulle ge mig så fina vänner!
Jag vill tro: på det goda i människor.
Jag hoppas: att jag någon gång ska sluta bli besviken på just det.

Svart/Vitt
Fest/Hemmakväll
Fisk/Kött
Bohemiskt/Ljust och fräscht
alkohol/alkoholfritt
kladdkaka/morotskaka
chips/godis

Bästa…
ligget:
festivalen: Har inte mycket att välja mellan så det får bli Storsjöyran.
skivan: Kent - Hagnesta Hill
bilden: omöjligt att välja men detta är absolut en av mina favoriter den blir jag glad av

lägenheten: Min farbrors
julen: Oj, jag vet inte. Sist vi var här hemma allihopa tror jag.
sommaren: Sommaren -08
hösten: det tror jag också är hösten -08 med Emil.
resan: utan tvekan Dubai!

När jag var 16 ville jag: rädda hela världen på en kafferast
När jag var 20 hade jag precis: Är ju som inte så gammal.
När jag var 10 fick jag: extralektioner i svenska men jag lärde mig knappt något för det.
Jag kommer aldrig: Jag kan aldrig säga aldrig men något jag hoppas att jag aldrig kommer göra är att sätta mig själv i en situation där jag står öga mot öga med en stor hårig spindel och jag inte har någonstans att ta vägen.
Jag kommer alltid: Nej vadå alltid? Finns inget som heter alltid. Jag hoppas att jag alltid kommer ha mina fina vänner i mitt liv.



Söndag

2011-11-06, 22:18:59 / Kategori: Allmänt
Ja, gårdagen blev väl ganska lyckad. Hade iaf mycket trevligt sällskap (:
Idag har jag hunnit åka in till sjukhuset och hälsa på Gammelmoffa och sen varit till Rödön på gudstjänst för alla som avlidit iår. Nu ska jag snart sova, ska upp tidigt imorgon! Kort sammanfattning, orkade inget mer.



Lördag

2011-11-05, 17:36:19 / Kategori: Allmänt
Igårkväll var en fantastiskt fin kväll som jag spenderade med Emil. Vi åt plankstek och kollade på Charlie and the chocolate factory och avslutade kvällen med att spela Familje Geni med Erica och hennes kompisar. Hur mysigt som helst. Nu har jag precis sminkat mig för kvällen, Halloween/Invigningsfest på Aspåsgården och det kan bli kul. Elina ska iaf med så som vanligt; BF räddar kvällen! 



Dag 16 - Favorit ämnen i skolan

2011-11-05, 15:05:46 / Kategori: Listor
Mina favoritämnen var Engelska och Historia, det är det jag tycker är mest intressant och det jag brinner för.

Fredag

2011-11-04, 17:18:52 / Kategori: Allmänt
Världens jobbigaste bästa fredag. Klev  upp halv sju, klockan sju skulle jag och pappa åka och hämta ved i Kluk. Jag skulle för första gången köra med släpvagn och det var ingen konst, gick hur bra som helst. Var hemma igen vid nio och klockan tio infann vi oss i Dvärsätt för att stycka två älgar. Var klara där vid halv två och när vi kom hem var det bara att ta tag i det, mamma och pappa rensade och jag packade. Lade mig vid halv fyra för en powernap och nu har jag fixat massa inför middagen, har bjudit hit Emil på plankstek. Nu måste jag gå ut med min kära hund och sen göra det jag längtat efter hela dagen, lägga mig i ett varmt bad med ett kallt glas vitt. Bara för att jag förtjänar det.



2011-11-03, 22:32:23 / Kategori: Allmänt
ibland så dör jag lite grann när du halkar med din tunga på mitt namn

Torsdag

2011-11-03, 19:49:28 / Kategori: Allmänt
En torsdag utan jobb betydde i mitt fall att jag sov till halv 2, helt värdelöst med tanke på att jag ska kliva upp halv 7 imorgon. Känns inte som att det kommer gå så bra? Nejnej.. Idag var första gången jag verkligen blev lidande för att jag var lite för full i fredags och tappade mitt VISA kort på marken och råkade repa bort en del av den där svarta remsan. Skulle ha åkt in till stan för att träffa en väldigt kär och saknad väninna till mig meeeen, kan ju inte betala bussen då. Förhoppningsvis kommer det ett nytt tillfälle inom en snar framtid (: Det blev en tripp till stan iaf, en kompis till mig som precis tagit körkort skulle skjutsa min granne och hans kompis till stan för att hämta en sak. Snabb var jag då att hoppa in i bilen och hänga med och det ångrar jag inte en sekund även fast mina öron blöder. Nu ska jag lägga mig i sängen med en kopp kaffe och läsa lite i Ondskan fram tills att fråga Olle dokumentären börjar.


grattis till körkortet då!

Dag 15 - En bild jag har tagit som betyder någonting

2011-11-03, 18:15:52 / Kategori: Listor
Jag tar nästan alltid bilder av en anledning så alla bilder är mer eller mindre betydelsefulla för mig. Här får ni fyra som ligger mig varmt om hjärtat.


Dag 14 - Saker som gör mig arg/ledsen

2011-11-02, 21:54:47 / Kategori: Listor
Bortser från de ganska väntade svaren; krig, orättvisor osv och ger er en mer personlig och ytligare tolkning av denna fråga.

När man har svinbråttom på morgonen och märker att något flyttat på saker som man ska ha med sig så att man måste leta dem. Det gör mig arg och stressad.
Kommentarer som riktas mot mig eller mina vänner som är totalt onödiga och som egentligen bara bör skrattas bort.
När planer skiter sig.
Dåliga slut på
filmer som varit bra innan, jag menar antingen blir man ju ledsen eller arg för att slutet var dåligt.


Tisdag

2011-11-02, 17:21:41 / Kategori: Allmänt
Har jobbat mellan 08.00 - 16.30 och är helt slut nu. Fick dock lite mer energi från middagen och jag blir lite lycklig i själen och kan inte låta bli att le när jag ser mina nya fina lila pumps som står på mitt golv. Nu ska jag ta på mig dem och känna mig lite snyggare än innan för att sen gå ut till köket för att dricka kaffe med mamma och Erica. Töntigt? Kanske. Vardagslyx också.

Dag 13 - En sak jag önskar jag fick uppleva igen

2011-11-01, 19:49:01 / Kategori: Listor