I don't want a trust that can be bought, my kind of trust is a shareware.

2011-09-30, 20:18:30 / Kategori: Allmänt
.

Fredag

2011-09-30, 06:25:38 / Kategori: Allmänt
Nu har jag precis vaknat och ska göra mig iordning för att åka och jobba. Ha en väldigt bra dag allihopa! (:

Torsdag

2011-09-29, 17:55:20 / Kategori: Allmänt
Det går fruktansvärt trögt med mitt bloggande nu, har jobbat hela veckan utom måndag då jag var i stan typ hela dagen så jag har verkligen inte tid att blogga. Har inget vettigt att skriva heller, bara att jag är äckligt trött men äckligt glad. Nu ska jag tvinga erica att baka åt mig sen däcka lite i sängen.

Dag 9 - Favorit band

2011-09-27, 21:57:13 / Kategori: Listor
Hatar egentligen att behöva välja favoriter. Jag gillar musik och valet av musik beror väldigt mycket på vilket humör jag är på men två band som följt mig sedan jag var 12-13 är kent och in flames. Måste nog säga kent då.

Hej

2011-09-27, 21:08:26 / Kategori: Allmänt


Tisdag

2011-09-27, 18:51:07 / Kategori: Allmänt
I vanliga fall, när klockan blivit sju känner man sig ändå lite småloj och man liksom märker att det är kväll. Idag gör jag inte det, jag är fruktansvärt trött då jag sovit ganska dåligt inatt och varit på småbarnsavdelning 8 timmar. Jag kan, för alla er som aldrig varit på småbarnsavdelning, tala om att... det går inte att föreställa sig hur det är förren man varit där. Det är verkligen fullt upp hela tiden och det är svårt när man inte är van, man får hela tiden tänka på vart man ställer och lägger saker för att de får förbannat långa armar och har inte det begreppet som äldre har att vissa saker rör man inte. Man får typ kasta i sig maten mellan att man ger barnen mat, mjölk eller hindrar dem från att välta ut mattallriken eller hälla sitt glas med mjölk över maten. Jag är helt slut. Men väldigt roligt och lärorikt! 
Måste även förtälla er att jag inte fått min lön som jag skulle fått idag, ringer ner till Kommunen och då säger de att de inte ens har fått in någon lönerapport. Lagomt less tjej.. De skulle iaf ringa upp imorgon så jag hoppas att de bara missade den för jag är i enormt behov av den lönen. Nu ska jag iaf snart åka upp till kyrkan och tända ljus för hur som helst så är det ett år sedan idag och det förtjänar att respekteras.

Måndag

2011-09-26, 20:48:39 / Kategori: Allmänt
Idag har jag varit på ögonundersökning och det gick åt helvete, slutade med att jag fått en plastbit på ena glaset som jag inte ens vet vad den ska göra. Ska dit igen om en månad men det här känns inte bra. Förbannade ögon att de aldrig slutar krångla... Var på kupan en sväng och hittade två helt underbara pälsmössor för 40 kr/st som jag fick av mamma, hade tänkt ta kort på dem men batteriet dog så det får bli en annan dag. Underbara är de iaf och absolut bland mina bättre inköp någonsin!

Dag 8 - Mina favoritskor

2011-09-26, 20:41:09 / Kategori: Listor
Mina favoritskor är helt klart mina grå kängor sen mina beiga, fast tygskorna funkar ju alltid. Lite halvslitna och ingådda och fantastiskt sköna.

Happy People Never Fantasize

2011-09-26, 01:01:23 / Kategori: Allmänt

Söndag

2011-09-25, 19:15:48 / Kategori: Allmänt
Ibland behöver man faktiskt inte blogga varje dag.
Har inget mer att säga idag än att jag hade en bra fredag med Emma och Elina och en förbannat mysig lördag med Simone, broder daniel forever, fuskchampagne och tända ljus. 


Torsdag

2011-09-22, 19:51:25 / Kategori: Allmänt
Fredagskänsla! Håller på med vårat kött från igår och alla lysen är tända och radion igång, mamma och pappa gick precis och badade med en öl och Erica ligger mitt på golvet och pluggar precis som det ska vara. Precis såhär ser mina favoritdagar ut hemma i Aspås. Tycker av någon anledning att det är väldigt mysigt när det är såhär omysigt! När händerna stinker älgkött och man inte ser något ut för att det är för ljust inne. Har jobbat idag med så det här är en glädjedag utan dess like! Kan ju även nämna, utifall det finns någon vänlig själ som läser, att min rygg fortfarande värker..

Dag 7 - Bloggfavoriter

2011-09-21, 22:42:20 / Kategori: Listor
Emma
Emmma
Emelie
Elina
Cimon

Onsdag

2011-09-21, 22:30:56 / Kategori: Allmänt
Såhär vill jag att alla dagar ska vara, fullt upp från det att jag vaknade!
Klev upp vid 11 och hoppade in i duschen, gjorde lunch och fixade mig pyttelite för att åka upp och jobba 4 timmar med mina favoriter. Var till skogen och pysslade, fyra timmar som kändes som en! Direkt från jobbet ner till Dvärsätt för att hjälpa pappas jaktlag att stycka och jag tror att de verkligen uppskattade det för jag kom vid fem och vi var inte klara förns halv tio och då hade vi inte städat något. 3 stora djur + 2 kalvar tar sin tid! Som tur var hade en med sig smörgåstårta, så sjukt gott och ännu godare eftersom jag inte ens hade hunnit äta middag! Nu värker hela min rygg och det ska bli galet skönt att lägga sig i sängen men först måste jag få en uppdatering av Julie som varit i Stockholm.

Dag 6 - Dåliga vanor

2011-09-21, 00:14:42 / Kategori: Listor
Fy fan vad tråkigt, alltså ni lär ju inte bry er särskilt mycket om vad jag har för dåliga vanor och inte så här får ni väl allt jag tycker jag gör dåligt.
Jag snusar alldeles för mycket, jag röker när jag dricker, jag dricker, jag svär, jag kliver i princip aldrig upp före tolv om jag inte jobbar, spenderar alldeles för mycket tid vid datorn skulle t.ex. kunna ta en tre timmars promenad varje dag ist för att sitta den tiden vid datorn, jag städar aldrig mitt rum i tid, byter sängkläder för sällan, ringer för sällan mina vänner bara för att höra hur det är med dem och säga att de är viktiga, unnar mig alltid cola när jag är bakis, har aldrig ordning i min garderob och tappar alltid bort kläder. Spenderar i princip alla mina pengar på tobak och alkohol.



21:45

2011-09-20, 21:45:12 / Kategori: Allmänt
Förhoppnigsvis förgyllde jag någons kväll när jag ställer mig och ska betala med två olika kort samt ha mitt leg framme, bara det är ju komplicerat. Två olika koder resulterar i att jag glömmer den ena och får stå och skämmas lite. Har som tur var skrivit upp den i mobilen så jag tar upp den, då har jag alltså; bilnycklar, tre kort, mitt kortfack och mobil i samma hand eftersom jag skulle slå koden med den andra. När jag sedan ska lirka ner kortet jag betalat med tappar jag mobilen så att luckan och batteriet flyger. Ska smått skynda mig från kassan så bygger inte ihop mobilen och ska försöka få med mig alla kort (som jag inte lyckades få in i kortfacket), bilnycklar, mobilen i tre delar, kvittot, snus och spolarvätska i två händer. Det gick inte superbra men som tur var så hjälpte Erica mig med spolarvätskan. Ja, jag hoppas att jag iaf förgyllde den stackarns kväll, jag ser iaf rolig ut i mitt huvud.

Tisdag

2011-09-20, 14:20:00 / Kategori: Allmänt
Stolta gör vi synden till nåt rent och ganska självklart. 
Stöper våra männskoljus med varma händer, 
värmer alla frusna drömmar och skapar illusioner 
Hissar våra unga segel för oss dit vi vill


2011-09-19, 18:43:16 / Kategori: Allmänt


Och jag dansar, sjunger, skrattar och skriker.

Dag 5 - Det här språket vill jag kunna tala flytande

2011-09-19, 17:52:29 / Kategori: Listor
Spanska. För att det är ett stort språk i världen och det är ganska fint också. Varken mer eller mindre än så.

Måndag

2011-09-19, 14:28:30 / Kategori: Allmänt
Imorse när jag vaknade blev jag så sjukt glad för jag vaknade alldeles av mig själv klockan 11:24! Jag blev jätteglad eftersom jag inte vill vakna så sent längre, men tog mig inte ur sängen förns tjugo över tolv. Det är ju så skönt att bara ligga och dra sig och gosa ner sig i kuddarna! Nu ska jag dricka kaffe med mamma och tycka synd om migsjälv för att jag inte kan se derbyt ikväll med sköna vänner och öl.

Söndag

2011-09-18, 21:15:06 / Kategori: Allmänt
Nu har jag äntligen tid till att blogga lite. Den här helgen har varit hektiskt och precis så som jag vill att helger i Aspås ska vara. I fredags hängde jag med Elina, Idol och vin. Vinet fick jag bittert ångra när jag klev upp klockan åtta på lördag morgon, efter 4 timmars sömn och vispade grädde. Inte riktigt den ljudnivån som hade passat mig. Garnerade tårta och åkte till skogen för att fira farfar under deras lunch, vid tio. Min faster hade skjutit älg så jag och Erica föjde med och kollade på när de snodde och hängde upp den, ganska intressant. Sen åkte pappa för att hämta en fjärdedels gris som vi stökade lite med, skjutsade Erica till Åse och sen var faster här så vi åt middag och satt och pratade i några timmar. Avslutade kvällen med film och tv med pappa och vi var både helt slut så jag somnade som en stock innan tolv. Imorse väckte Erica mig vid tjugo i tolv och kvart över tolv kommer vi på att vi ska åka till stan, halv ett sitter vi i bilen och åker på jysk och lillänge. Erica köpte en kudde och jag ett pannband som jag verkligen behövde. Åkte hem och bytte om sen till gymmet och ett intensivt kort pass. Nu kommer det jag värsta som hänt mig under hela helgen, går in på Ica och har precis tränat. Ni vet hur snygg man är då? Så snygg var jag och självklart jobbar den enda jag verkligen inte ville skulle jobba. Åh... Idol och True Talent har iaf lyft min kväll sen dess (:



Lördag

2011-09-17, 21:57:34 / Kategori: Allmänt
Värdelös blogghelg men jag måste få ursäkta mig och möjligtvis återkomma imorgon, då blir det update!
Tills dess får ni njuta av Pernilla Anderssons underbara textrader 

"och utanför passarar alla småstäder i sömn
det är där man odlar rädslan att bli glömd
och om jag hade lite tid 
att kasta pärlor framför svin 
så skulle jag nog ringa upp 
och ta en strid"

Dag 4 - Favoritsaker

2011-09-15, 22:38:43 / Kategori: Listor
1. Min mobil
2. Datorn
3. DVDn
4. TVn
5. iPoden

20:23

2011-09-15, 20:23:54 / Kategori: Allmänt
Mysfaktorn är enkelt uppe i 100 nu, har precis tagit ett långt supervarmt bad med tända doftljus. Doften som är i badrummet när man badat klart och släckt ljusen får mig att känna mig så trygg och den är så mysig för den påminner om precis sånna här kvällar, då man antingen varit ute eller då det bara är dåligt väder och höst/vintermörker ute. Nu har jag myst ner mig i mina mjukiskläder och ska nog antingen gå in till Erica och mysa lite eller ner till mamma och pappa. Vi får se, först ska jag göra mig en stor kopp te!

Torsdag

2011-09-15, 17:12:33 / Kategori: Allmänt
Jag tror att det är något med att bestämma fika och få jobb för idag hände det igen. Klockan sju imorse ringer poolen och ber mig jobba ett killer-pass mellan 8-17 och med tre timmars sömn i kroppen så tackar jag självklart ja till det och hoppar upp pigg som en lärka. Eller? Njaa, men med en kopp kaffe klarade jag mig. Tackar för att jag varit ute i princip hela dagen för jag tror inte jag behöver träna med tanke på att jag inte kunnat stå still en sekund för att det blåst så kallt och tack vare den kallblåsten kände jag mig inte så trött heller. Nu däremot när jag kommit hem och kurat ner mig i sängen och kikar på Greys känner jag hur tröttheten kommer mörda mig ikväll. Vägrar dock missa Sol, fest och oroliga föräldrar ikväll igen så jag ska banne mig hålla mig vaken till nio minst. Förstår fortfarande inte att jag kan få pengar för att göra något som jag tycker är så roligt, kommer även idag hem med ett leende och känner innerlig glädje. Om jag kunde skulle jag gett lite till min vän Emma som tydligen vaknade lite på fel sida idag, förhoppningsvis har det blivit bättre för henne med (:



Dyngkåt och hur helig som helst

2011-09-15, 01:35:35 / Kategori: Allmänt
Har precis sett Dyngkåt och hur helig som helst, en show av Mia Skäringer och herregud vad bra den var! Hon är briljant, jag älskar henne. Helt fantastisk och den träffar så rätt. Hennes uttryck träffar så rätt. Se den verkligen, se den! http://svtplay.se/v/2529324/dyngkat_och_hur_helig_som_helst/se_mia_skaringers_succeshow?cb,a1364145,1,f,-1/pb,a1364142,1,f,-1/pl,v,,2529324/sb,p165329,1,f,-1

Dag 3 - Mitt favoritland

2011-09-14, 22:45:06 / Kategori: Listor
Mitt favoritland måste faktiskt bli Förenade Arabemiraten och då menar jag Dubai.
Det finns ingenting som man inte kan älska där.
Fantastiska människor. Fantastiskt vacker stad som bara växer och växer. Fin strand och havet är riktigt varmt på sommaren. Det finns verkligen något för alla där, från skitdyra lyx köpcenter till vanlig marknad. Guldsocken som är enkelt 100 meter med bara guldaffärer. Kryddsocken som är likadant fast med kryddor. Det finns allt där, verkligen allt och taxin är billig så man kan uppleva allt! Det är en stad som man bara måste se innan man dör. Jaghar varit där två gånger och längtar efter den tredje.



Har tydligen tappat bort mina bilder därifrån så tyvärr är det här det enda ni får.

20:36

2011-09-14, 20:36:57 / Kategori: Allmänt
Jag vet inte om man ska se det som ett dåligt träningspass om man kommer hem från gymmet full av energi? Tränade iofs lätt på maskinerna men tyckte att jag var riktigt duktigt på kardio-avdelningen. Är som jag trodde väldigt glad att Erica tvingade med mig för jag har mycket, mycket mer energi nu (: Kommer säkert tvärslockna sen. Nu väntas kvällsfika och gud så gott det ska bli, blir alltid lite extra gott när man tränat innan också (:

Onsdag

2011-09-14, 18:50:08 / Kategori: Allmänt
Idag har jag inte gjort mycket vettigt förutom att kliva upp ilagom tid, kring tolv. Nu har Erica lyckats övertala mig att följa med henne och träna, jag vet att jag kommer tacka henne jättemycket sen men just nu känns det bara superjobbigt. Har ingen ork för det... Bloggar mer sen när jag kommit hem (:

23:15

2011-09-13, 23:15:39 / Kategori: Allmänt
Jag vet inte om ni märkt att jag älskar skor men det gör jag iaf.
Här kommer några favoriter från nelly.com
Vagabond - Dee
Dee
Vagabond
SEK 999

Nelly  Shoes - Katie Boots
Katie Boots
Nelly Shoes
SEK 379


Acne - Rider Low
Rider Low
Acne
SEK 2895

Ack, ack.

2011-09-13, 22:37:11 / Kategori: Allmänt

Dag 2 - 3 saker du inte vet om mig

2011-09-13, 21:19:54 / Kategori: Listor
1. Min skräck för mörker tror jag kommer från när jag var liten och hade massa mardrömmar men speciellt en då jag t.o.m tror att jag gick i sömnen. Det var när vi bodde i Dvärsätt och jag drömde att jag blev jagad av en läskig varg med ett träben och en panter genom hela lägenheten.
2. Min största inspirationskälla i livet är att se eller höra om människor som gått igenom fruktansvärda saker och ändå ser livet positivt.
3. Förtoende är väldigt viktigt i min värld.

Tisdag

2011-09-13, 16:08:16 / Kategori: Allmänt
Idag skulle jag egentligen in till stan för att fika med Emma, Sofie och Emelie men fick jobb mellan halv två och fyra så jag fick tyvärr välja bort fikan. Hade varit jätteroligt att träffa Emelie och Sofie igen för det är så himla länge sen jag träffade dom, men det får bli en annan gång (: Nu ska jag lyssna på min låt som gör mig så glad, Oh Julie!

There's a place in our hearts and I know that it is love

2011-09-13, 02:50:37 / Kategori: Allmänt

2011-09-13, 01:15:21 / Kategori: Allmänt
You just didn´t tell me you were leaving 
I still pick up the phone to see if you are home 
And it hits me that I'm standing here alone
Every moment keeps reminding me of you 
With you I could conquer it all



och mitt hjärta går sönder och jag kan fortfarande inte förstå,
för du var det finaste i mitt liv älskade du.
Du var alltid där när ingen annan var och du räddade mig genom allt.
Det finns ingen som gett mig lika mycket som du har och jag är evigt tacksam för det.


Musikkärlek

2011-09-13, 00:03:31 / Kategori: Allmänt
Musikkärlek är den största kärleken i mitt liv. Musik är allt, verkligen allt. Jag lyssnar väldigt mycket på texterna i låtar därför ska ni nu få några få av mina favoritcitat, med motivering.

"Allting är en illusion så jag stänger av den" kommer från låten Stänger av den - Mohammed Ali & Carlito.
Det står för mycket av hur jag är, jag har svårt att tro på att saker är på riktigt och jag stänger hellre av allt än att bli sårad.

"Svenska hjärtan tinar aldrig när de väl har frusit, skitsnack, ge mig kärlek och passion och hunger och magi så smälter jag rakt av" Svenska hjärtan - Lasse Lindh
Det är en favorit för att det är lite så i Sverige, att man ska ha sitt hjärta nära sig och enbart sig och man ska vara hård och kall men det finns egentligen ytterst få som är sånna. Jag är sån, ge mig det där och jag smälter rakt av direkt.

"En vän är en vän hur taskigt livet än gått" River en vacker dröm - Håkan Hellström
För att det är så, en vän är alltid en vän och det är det finaste man har.

"Trots den du är vill jag ha dig som du är. Dofter sköljer över mig, minnena dom dödar mig våren är värsta årstiden" På Nordpolen - Nordpolen 
För att det ibland är så att minnas saker man inte vill minnas eller minnas saker som är så fina så att man inte vill släppa dom men det gör ändå ont att tänka på det. 

"Förhoppningar är som resor till mars, de slutar med en väldig krash på nordpolen" På Nordpolen - Nordpolen
För att det är en brutalt ärlig skildring av verkligheten, förhoppningar kan för ofta sluta så. Därför är det bättre att aldrig ha förhoppningar. 

"ingen som jag va mig gav mig känslan som du gav mig första gången som du gav mig en liten kyss"
Lilla Shorty - Stor
För att den väcker så många minnen och den beskriver så fin kärlek och den där känslan som man aldrig vill glömma. Den första kyssen.

Dag 1 - Min favoritserie

2011-09-12, 22:36:00 / Kategori: Listor
Kom precis hem från Elina, kikade Idol och Svenska Hollywood Fruar där. Alltså jag blir så upprörd av en av de "fruarna" som hon behandlar sin dotter är inte okej. Kolla gärna på det programmet och speciellt Gunilla, hon skämde verkligen ut sig ikväll. Betedde sig som ett svin.
Både Idol och Svenska Hollywoof Fruar hör till mina favoritprogram, jag har inget speciellt faktiskt men skriver mina favoriter som går just nu (:
Svenska Hollywood Fruar
Idol
CSI:NY
True Talent (för att Danny är med)


Vi kör på den

2011-09-12, 19:07:38 / Kategori: Listor
Dag 1 - Min favorit serie
Dag 2 - 3 saker du inte vet om mig
Dag 3 - Mitt favoritland
Dag 4 - Favoritsaker
Dag 5 - Det här språket vill jag tala flytande
Dag 6 - Dåliga vanor
Dag 7 - Bloggfavoriter
Dag 8 - Mina favoritskor
Dag 9 - Favorit band
Dag 10 - Min bästa vän
Dag 11 - Min favoritbutik
Dag 12 - Så här är jag i skolan
Dag 13 - Favorit bok
Dag 14 - En person som alltid gör mig glad
Dag 15 - Mitt drömyrke
Dag 16 - Bästa resan
Dag 17 - Det här får mig att skratta
Dag 18 - Favorit stad
Dag 19 - Bästa filmen
Dag 20 - Min första tanke när jag vaknade idag
Dag 21 - Det här drömde jag om i natt
Dag 22 - Så här kommer jag vara som gammal
Dag 23 - Vad ska mina barn heta
Dag 24 - Mitt favorit ställe
Dag 25 - Någon jag vill träffa just nu
Dag 26 - Barndomsminne
Dag 27 - Min musiksmak
Dag 28 - Mina rädslor
Dag 29 - Dagens klädval
Dag 30 - Bästa tidsfördrivet

15:10

2011-09-12, 15:10:59 / Kategori: Allmänt
Ibland har man en sådan där dag där allting bara känns perfekt och man har hur mycket energi som helst. Det blev en springtur och efter den tog jag tag i mitt rum och t.o.m. möblerade om lite. Flyttade sängen och storstädade. Nu ska jag faktiskt unna mig lite vila innan middagen (:

Måndag

2011-09-12, 13:01:43 / Kategori: Allmänt
Idag vaknade jag halv elva och skulle faktiskt kliva upp, men när både mamma och pappa åkte till skogen och jag inte har någon möjlighet att ställa klockan längre så kunde jag inte hålla mig vaken. Vaknade igen vid tolv och det är helt okej faktiskt. Klev upp och åt frukost och har hunnit ringa hälsocentralen och så skulle jag spärra min telefon och beställa nytt sim-kort men kan inte göra något av det innan mamma och pappa kommit hem så nu hamnade jag här med en tekopp som är alldeles för varm och har beslutångest om jag ska gå ut på en promenad eller om jag ska springa lite, det är min näsa som krånglar. Har inte varit helt frisk sen yran och jag är ganska så less på det nu..



nine eleven

2011-09-11, 23:15:26 / Kategori: Allmänt
Idag är det tio år sen terroristattacken mot Twin Towers i New York och Pentagon. Det är så svårt att förstå omfattningnen av den här dagen. Inte bara att tusentals människor dog och tiotusentals kände människor som dog. Hela staden blir påverkad och dess invånare, det är damm och rök som breder ut sig som en matta. Elektriciteten slås ut på en del ställen. Högarna av bråte är större än man någonsin kan föreställa sig. För alla civila oskyldiga människor är detta en fruktansvärd tragedi. För de som är ansvariga är det nästan succé. Planerna går inte helt som planerat men man uppnår det man ville nå, kaos. Man påverkar inte bara New York och USA utan man påverkar i princip alla i-länder i världen och då speciellt flygsäkerheten. Det finns få dagar i världshistorien som påverkat så många människor som just den här dagen för tio år sedan, därför är den värd att uppmärksammas och därför, ska den aldrig få glömmas bort.

21:11

2011-09-11, 21:11:31 / Kategori: Allmänt
Iallafall så... Igårkväll åkte jag in till stan för vinkväll med Simone och Emma. Hade hur trevligt som helst, vi satt ute och mös på Emmas inglasade balkong. Sen fick vi för oss att gå ner på Cuprum och ta en öl och bara sitta och hänga och snacka, jättetrevligt där med. Sen ska vi gå på g3 en sväng och ja, det var väl där någonstans kvällen blev så sjukt jävla ovärd. Min mobil blir stulen och Emma träffar seriöst Östersunds oskönaste kille. Nej från gårdagen tar jag endast med mig balkonghäng och chill på Cuprum, resten behöver jag inte ha med mig. Nu ska jag kika lite på mobiler och se vad jag ska köpa för någon ny, det är mycket möjligt att det blir en likadan för jag gillade den (:

2011-09-11, 20:47:00 / Kategori: Allmänt






Söndag

2011-09-11, 15:06:22 / Kategori: Allmänt
Ja, vad gör man utan mobil då? Är så sjukt arg på den människan som tar den av mig igår. Har tänkt igenom hela kvällen flera gånger och kommit fram till att det bara finns två alternativ, någon har antingen tagit den ur min ficka eller så har den åkt ur min ficka. ÅH, det här händer inte... Nu ska jag äta smörgåstårta med Emma och Ida så att min dag blir lite bättre (:

00:21

2011-09-10, 00:21:42 / Kategori: Allmänt
Ja, det blev vinkväll! 
Galet vad mycket man kan ha att berätta för varandra efter 1.5 vecka, jag hade väl inte så mycket intressant men ändå, saker man vill dela med vänner behöver kanske inte vara så intressanta alltid. Elina har ju dock varit i turkiet i en vecka så hon hade väl lite mer roligt att säga (: Längtar så otroligt mycket efter Egypten nu, tänk att jag ska få åka utomlands med två av världens finaste människor. Det, kommer jag alltid minnas. 
Och så är Julie, aka, Icewoman inloggad också. Har som saknar henne en del också, detta blev en fantastisk fredag!



Biff med bambuskott

2011-09-09, 18:35:41 / Kategori: Allmänt
Jag lagade middagen idag och då blev det biff med bambuskott. Superenkelt och gott! (:

400 g skinkkött (funkar även med älg, det hade vi)
½ gul lök
1 burk bambuskott
1 burk skivade champinjoner
½ dl soja
5-8 dl vatten
Bryn köttet och löken och tillsätt resten av ingredienserna + salt, peppar och redning (:
Hur enkelt som helst.

Fredag

2011-09-09, 18:10:53 / Kategori: Allmänt
Bloggade inget igår, somnade innan solen hann gå ner och klev upp innan solen gick upp idag. Började jobba klockan sex och ja, det gick ju faktiskt bra det med. Jag kom hem med världens största leende på läpparna och en glädje som jag inte upplevt på länge! Längtar tills på fredag då jag ska få jobba några timmar igen! 
Vad händer ikväll då? Elina räddar kvällen som vanligt (: Ska nog upp dit en sväng och dricka något glas vin, hur trevligt lät inte det? Men eftersom vi båda är supertrötta får vi se hur det blir med det. Annars blir det bara mys i min säng och Idol. 


21:30

2011-09-07, 21:30:50 / Kategori: Allmänt
Alltså måste få berätta hur bra mitt liv är nu, har fått ytterligare jobb på fredag från 06.00 - 15 00 vilket betyder att jag säkerligen kommer öppna på fritids. Spännande (: Åh äntligen kommer jag ha pengar, efter flera månaders fattigdom.
Emil är här ikväll med, det förgyllde. Nu ska vi precis lägga oss och sova eftersom vi båda fått alldeles för lite sömn inatt och börjar klockan åtta imorgon. Godnatt fina människor, hoppas ni är lika glad som jag är nu (:


Onsdag

2011-09-07, 19:49:10 / Kategori: Allmänt
Somnade vid halv fyra, vaknade halv sex och snoosade mellan halv sju och halv åtta. Klockan tjugo i åtta ringer poolen och ber mig jobba på en avdelning här i Aspås mellan nio och två och sen från två till halv fem. Lagomt trött tjej kliver upp och häller i sig lite kaffe och duschar bort tröttheten. Det finns inget bättre än att jobba på förskolor, den glädjen och bekräftelsen man får tillbaka av barnen är underbart! Kan knappt förstå att jag faktiskt får betalt för att göra något jag älskar så mycket. Livet är underbart idag. Imorgon börjar jag klockan åtta, tur att jag är trött ikväll (:

Gymnasietiden

2011-09-07, 01:27:02 / Kategori: Allmänt
Mina tre år på gymnasiet gav mig allt jag har känns det som. De gav mig mig, den jag är idag. Jag började gymnasiet utan att känna en enda i min klass och det kändes bra för mig, jag var redo att träffa nya människor. Det jag inte var redo för var att se min egen utveckling, hur jag ville utvecklas och därifrån söka mig till de människor som var bäst lämpade för den. Mina första två år spenderade jag med människor jag tyckte om att hänga med på skolan men som inte gav mig något att utvecklas med och mot, det var snälla människor men inte de människorna jag sökte efter att ha i mitt liv. Det var människor jag kunde skratta med ibland och som jag kunde ha väldigt roligt med på fritiden men tyvärr inte människor som låg på samma våglängd som mig. Resterande del av klassen kände jag inte och det var en dysfunktionell klass, det hände alltid saker och det var nästan alltid bråk någonstans. Sommarlovet då jag skulle börja trean var jag helt övertygad om att jag inte skulle gå klart skolan, jag skulle inte orka gå klart trean. Det fanns inte i min värld. Sen träffar jag min räddning och jag kallar henne det för att hon verkligen var det. Hon fick mig att trivas i skolan och jag träffade någon som är så lik mig, som tänker lika som mig och som kan överanalysera och nojja tillsammans med mig. Hon fick mig också att se vilka fantastiska människor som faktiskt fanns i min klass men som jag inte känt innan. På bara några veckor hade jag hittat mig och min plats. Jag hittade människor jag trivdes med, som var så olika varandra men ändå fungerade tillsammans i en grupp för att allas olikheter var faktiskt helt okej. Självklart har det varit strul i den gruppen med men det är väldigt lite. Bland de första veckorna i skolan sa en lärare till mig att det såg ut som att jag mådde mycket bättre och att hon var glad att jag och Simone hade börjat vara med varandra. Det är svårt att beskriva känslan av att gå från att vara övertygad om att man kommer hoppa av till att faktiskt längta efter skolan. Det går inte att beskriva vad dessa fantastiska tjejer gjort för mig. De har gett mig den bästa tiden i mitt liv. De människorna jag lärt känna från min klass som jag fortfarande har kontakt med är bland de finaste människorna jag har i mitt liv. Jag vill inte nämna namn, de som läser och tar åt sig vet vilka de är och de finns i mitt liv. Alla nya människor jag lärt känna genom de människorna är något jag är så glad över, för det finns så många människor som man missar om man bara stänger in sig i sig själv och inte vågar bryta sig ur sin vardag om den går på tomgång. Det är svårt att byta umgänge men det går och jag gjorde det och det är det bästa jag gjort i hela mitt liv, jag gick hem glad varje dag. Jag stannade kvar på skolan längre ibland bara för att vara med människor jag trivdes med.  Och jag har träffat så många fina lärare som faktiskt betytt något i mitt liv, lärare som många gånger känts mer som en vän. Lärare som jag utan problem kunde sitta och prata med istället för att bara se som någon som gav mig skoluppgifter. Tack snälla, fina, underbara ni för att ni räddade mig.

Familjen

2011-09-06, 21:07:10 / Kategori: Allmänt
Jag minns inte hur eller varför vi kom på att kalla oss för "familjen" men det gjorde vi iaf och under detta sommarlov var vi inte samlade alla tillsammans en enda gång. Ändå blir jag arg på migsjälv när jag har glömt bort att det är EM-kval för även fast alla kanske inte tycker att fotboll är det roligaste som finns så är det här en perfekt kväll att samla alla. Eller iaf de som har möjlighet. Så min kära familj, nästa gång det är EM-kval eller något liknande kan vi väl boka in något? Bara en chill hemmakväll med updates! Eller typ, Idol-finalen?! 9e December, det kallas framförhållning tjejer! 


Tisdag

2011-09-06, 15:53:16 / Kategori: Allmänt
Jag gillar inte att vakna och behöva skälla på migsjälv! Hade planerat att kliva upp klockan nio, sen blev det tio men när jag väl vaknar och kollar på klockan är den tio i ett! Då ville jag bara ge mig själv en smäll på käften. Jaghade ju bestämt att kliva upp tidigt, hinna träna lite och äta lunch. Har inte ätit lunch sen skolan slutade känns det som. Men ringer iaf till Emmashine och hon räddar väl morgonen lite, är iaf på bra humör nu och jag tackar henne för det. 

Måste ju ge er denna underbara skapelse, Elektropop, love it or hate it!

23:23

2011-09-05, 23:23:09 / Kategori: Allmänt
Åh, jag är så sjukt jävla sugen på kinamat och har varit det i flera dagar!
Jag börjar snart grina för att jag är så sugen på det, bra att jag inte har pengar för då hade jag enkelt lagt mina sista pengar på det. Sjukt värt. Sjukt gott. Längtar tills jag får pengar!

21:59

2011-09-05, 21:59:45 / Kategori: Allmänt
Jag älskar verkligen IDOL, det är så himla mysigt för jag kan se alla fredagsfinaler framför mig och spänningen när jag hittat min favorit som bara mååååste gå vidare. Jag är redan fast i det och jag kommer aldrig sluta älska det men varför skulle jag? Det gör mig lite lycklig (: Nu kikar jag på CSI NY, dricker te och väntar på att Sofi ska ringa (: Saknar Elina jättemycket, räknar nästan timmarna tills hon kommer hem.
Bjuder på ögongodis.

Måndag

2011-09-05, 19:36:53 / Kategori: Allmänt
Mys-dagen idag? Japp. Klev inte upp ur sängen förns klockan två, kändes ju helt meningslöst när det ändå bara regnade. Sedan dess har jag inte gjort mycket, myst till film med mamma och Erica och nu ska jag kolla på tv med mamma. En bättre version av mig hade varit iväg och tränat men med tanke på min hals så skippade jag det idag. Händelsefattig men bra dag, bloggar nog mer sen (:



min familj kommer alltid vara viktigast för mig.

00:58

2011-09-05, 00:58:25 / Kategori: Allmänt
Nu har jag spenderat några timmar med att kolla på världens vackraste Danny på youtube. Töntigt, jag vet, men han har förgyllt. Jag är lite småkär i honom jag. Bara se på honom. Jag vet inte om det är för att han är så galet snygg eller ifall det är för att han är skön men jag älskar verkligen hans personlighet också!

Nu ska jag krypa ner i sängen och lyssna på lite musik och drömma om att få sjunga med Danny.

22:45

2011-09-04, 22:45:51 / Kategori: Allmänt
Har jag berätttat om mitt studentalbum som jag ska göra? Jag är så grymt peppad på att gör det, jag kollar igenom mina bilder flera gånger om dagen och bara längtar tills jag ska få börja pyssla med det. Para ihop dem och klippa till dem så att det passar och skriva lite bredvid. Ikväll har jag iaf skrivit bak på alla kort vilka som är med och när det är för det tänkte jag kunde kanske vara lite roligt att se om typ 30 år då alla kanske är olik sig. 


19:05

2011-09-04, 19:05:13 / Kategori: Allmänt
Nu har jag precis duschat ur all cider och öl ur mitt hår. Har ingen bra bild på det men det kändes ungefär som att jag hade sprayat i en hel burk hårspray och sen försökt tupera det eller som att någon hällt sockervatten över mig. Nu sitter jag och inväntar Idol, ska mysa ner mig i soffan med mamma och lillasyster då och ett stort glas cola. Tills dess myser jag med Casper (: OCH JUST DET, jag har ju fått lite jobb med! Glad tjej (:


Söndag

2011-09-04, 18:03:37 / Kategori: Allmänt
Surströmmingmiddag med momma och hennes man samt Ulf. Tappar tiden och stressminkar mig, stressar till Frösön för att hinna med bussen till Torvalla. Spelar Galenpanna och dricker öl och bål. Åker in på G3 får en öl. Emma spiller öl på mig, jag häller öl på henne. Emma häller tillbaka på mig och när hennes öl är slut tar hon Simmes cider och häller ut den över oss båda. Alla tre ser ut som att vi har haft vattenkrig. Spenderar resten av kvällen på altanen. Påväg till donken ser vi en kille som rider på sin kompis rygg, Emma utbrister "JAG VILL OCKSÅ RIDA!" så hon hoppar upp på den tredje killens rygg och jag skrattar tills jag nästan kissar på mig. Vi blir bjuden på efterfest men inser att de var sjukt osköna så vi går hem. Följer Emma hem och ser partybussen, ringer och ber dem hämta upp oss. Blir upphämtade av en helt annan buss men rätt person. Åker ut till Frösön och blir förföljda av en katt. Kommer hem till Simme och avslutar kvällen med lyckan som uppstår då det ramlar pengar ur bh:n. 



Rockabilly

2011-09-03, 16:06:27 / Kategori: Allmänt
Men mitt hjärta klarar inte av det här, vill att dessa underbara plagg infinner sig i min garderob snarast möjligt!

Rockabillyklänning 50-tal halterneck Rockabillyklänning romantiskHell Bunny - klänning blåblommig

Fredag

2011-09-03, 02:10:35 / Kategori: Allmänt
Detta blev en av mina bästa kvällar på länge. Följde med lillasyster och tränade och vi får väl se om jag ens tar mig ur sängen imorgon, så sjukt jobbigt var det! Sen var det kräftskiva här hemma, dock bara med familjen men har man världens bästa familj så gör det inget! Åt kräftor, drack hot shot, snaps och vin och avslutade kvällen med Med Andra Ord, en helt fantistiskt kväll vill jag säga. Fick sällskap av världens bästa Emmashine en stund på chatten med och gud som jag tycker om henne! Gick ut och konverserade lite med guldgrannen också. Ja, ni kan ju förstå att det blev en fantastiskt kväll. Imorgon vankas födelsedags/hejdå fest till en kompis till kompisar och det glädjer mig, tror det kommer bli väldigt trevligt och roligt :)


01:08

2011-09-02, 01:08:01 / Kategori: Allmänt
"visst var det nåt som hände
eller är det jag som drömmer
du är bättre än du vet
mycket större än du vet

men det klär dig att du tvivlar på din duglighet
det gör man där vi kommer ifrån
och jag förstår dig bättre
vill du nåt så vet du var jag finns"

22:45

2011-09-01, 22:44:52 / Kategori: Allmänt
Den här dagen har inte bjudit på mycket mer än en tripp till min frisör. Jag gillar verkligen henne, med tanke på att mitt hår kan vara så oberäkneligt så tycker jag att hon är fantastisk! Nu är det så mjukt så jag kan nästan inte sluta ta i det. 
Var ner och hämtade efterlängtade lillasyster också som varit borta i två dagar, herregud hon kommer ju aldrig få åka bort för mig, saknade henne redan för mycket. 
Nu sitter jag och inväntar Rockbjörnen (:

Torsdag

2011-09-01, 14:06:34 / Kategori: Allmänt
Idag ska jag äntligen klippa mig, ska bli så sjukt skönt (:
Ska bege mig dit om en timma ungefär.
Innan dess ska jag kika lite på friidrott och dricka te, blev så sugen på det när jag läste Emmashines blogg.

Till dig, fina.

2011-09-01, 01:06:00 / Kategori: Allmänt
Vissa människor fascinerar mig. Vissa människor har något som gör att man intresseras av dem, det kan vara något enkelt. Det kan vara något de inte alls tänker på men det kan även vara något de tänker på. Det kan vara något som ligger i deras personlighet men det kan även vara en image som de vill framhäva och ibland är det svårt att skilja på det. Det kan vara så små saker som gör att man fastnar lite i den personen, det kan vara uttryck, rörelser, skratt eller attityd, i princip vad som helst. De flasta av oss har nog något sånt som man inte tänker på själv som andra kanske ser, att man skrattar på ett visst sätt eller kanske att man beter sig på ett visst sätt under pressade situationer, pratar på ett visst sätt, koncentrerar sig på ett visst sätt etc. Alla dessa småsaker tillsammans gör individer till just det, individer. Sen finns det vissa som har något extra än det, som kan få alla andra att kännas obetydliga. Som kan gå in i ett rum och sluka all uppmärksamhet direkt utan att veta om det. Vissa som bara har en utstrålning som är över alla andras. Vissa som är så starka att man nästan ryggar tillbaka av ren instinkt. Märker de personerna det själva? De människorna är de som gör vardagen lite bättre, det är de som gör vardagen lite intressantare. Det är de människorna som gör människosläktet intressant.