20/1

2013-01-20, 08:40:37 / Kategori: Allmänt
Nu har jag precis blvit väckt och ligger i sängen och drar mig. Hur mysigt kan man ha det liksom? Missade På Spåret i fredags så jag ligger och kollar ikapp det. Min rumskompis är någon annanstans, kanske nere och äter. Först hotell-frukost och sen flyg till Thailand. Bättre, bättre söndag! 

19/1

2013-01-19, 20:47:03 / Kategori: Allmänt
Nu ligger jag i kanske världens skönaste hotellsäng med gratis internet.
Allting idag har gått så fantastiskt bra och jag bara lääängtar tills vi är framme.
Tar tillbaka det jag skrev i förra inlägget om att ni inte behöver vara avundsjuka förns på måndag kväll, givetvis är det ju måndag förmiddag!
Imorgon bär det alltså av till Thailand och jag har varit lite tveksam till den här resan, idag kändes allt hur bra som helst fram tills att min bästa farbror berättade om alla giftormar som håller till i Thailand.
" På ex Koh Lanta är det inte så ovanligt med cobror som oftast på nätterna söker efter föda i form av möss/råttor eller grodor och även vatten under duschen."
"När vi var på Koh Lanta November 2007, så hade vi påhålsning av en grön orm, den var vid taket över trappan upp på vår verandan, jag hämtade personalen som jagade bort den med en sop. det lustiga var att efter en vecka så kom den
tillbaka."
Jaja, jag lär ju inte ha sååå mycket otur (:

18/1

2013-01-18, 17:43:50 / Kategori: Allmänt
Jobbat hela veckan, och nu är äntligen det sista packat!
Imorgon börjar jag min resa till Thailand men ni behöver inte vara avundsjuka förrens på måndag kväll. 
Kommer hem igen den 12e Februari och då vill ni inte vara i närheten av mig, kommer vara så sjuuukt brun. Förhoppningsvis.
Spenderar iaf min sista kväll i Sverige på några veckor med människan jag älskar högst, min syster. På Storsjöteatern. Första och enda gången jag får se revyn iår, känns konstigt.

Until my legs give up from underneath me I, I will not fall. I will stand tall.

2013-01-13, 19:55:30 / Kategori: Allmänt
Sometimes you just feel tired, feel week. When you feel weak, you feel like you wanna just give up.
But you gotta search within you. Gotta find that inner strength and just pull that shit outta you and get that motivation, to not give up and not be a quitter. No matter how bad you wanna just fall flat on your face. And collapse.

Jag vet vad han heter, Jag står med ett gevär, Jag ska spendera mitt liv och ta tillbaka allt som är Mitt.

2013-01-13, 17:22:00 / Kategori: Allmänt
Alla sömnlösa nätter, allt rådlöst klamrande fast till allt som är konstant.


Och vad jag bryr mig om nu är att se din blick så sårad när alla löften klingar falskt nästa gång du lovar någon allt. Vad jag bryr mig om är att se dig gråta, för jag har gråtit. Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion när du går sönder inuti, så som jag gjorde nyss.

2013-01-09, 20:23:46 / Kategori: Allmänt

Mina närmsta vänner.

2013-01-09, 17:13:45 / Kategori: Allmänt
Elina - för att hon bara är hon och jag bara är jag och vi bara är vi.
Simone - för att hon räddar mig genom allt. för att hon är min vapendragare.
Sofi - för att jag behöver henne. för att hon är min klippa.
Sofie - för att hon alltid är där. för att hon räddar mina ensamma kvällar. för att hon får mig att skratta när ingen annan kan. för att hon är så enkel. för att hon bara finns till.



Ett nej är alltid ett nej

2013-01-08, 16:56:20 / Kategori: Allmänt

4/1 2013

2013-01-04, 16:52:19 / Kategori: Allmänt
Eftersom jag firade det första nyåret sen jag fyllde 16 utan Elina så känns det inte mer än rätt att öppna mitt Thunderstruck-vin med henne ikväll, hon bjuder ju faktiskt på kräftor.
Gjorde min premiärtur på bolaget idag, det var inte särsilt läskigt alls, var mest bara roligt att kunna gå runt och kika och välja precis vad man vill! 
Så nu ska jag göra mig iordning och bege mig upp till Bf för the typical vin-fredag i Aspås!

"Sommaren, Mikael minns du sommaren?

2013-01-03, 17:45:00 / Kategori: Allmänt
Vi slösade all vår tid på den och tid det fanns i överflöd.
Nu faller snön och mörkret är en mördare som kräver varje kreativ
tanke som vi någonsin tänkt men, du och jag vi dansar än.
Ett krig, ett spel, en lek, ett skämt, vi kunde aldrig enas ens om musiken."


2/1 2013

2013-01-02, 00:41:00 / Kategori: Allmänt
Nyårshelgen 2012 är den roligaste nyårshelgen jag varit med om i hela mitt liv. Åkte upp till Sofie i söndags, det slutar med att ett gäng sitter och dricker hemma tills någon kommer på den briljanta idén att vi ska åka in till stan. Sagt och gjort, vi hoppar in i taxin och far mot stan. Kommer på att det är söndag, skiter i det och fortsätter. Åker till Raggarn och käkar, åker hem till Föllinge igen. Lyssnar på en intressant konversation från baksätet medans jag har en mindre intressant men mer minnesvärd konversation i framsätet innehållande gamla minnen, sång, skratt och taxi-kyssar. Vaknar på måndagen, segar, duschar, taggar om och beger oss till Simon på Nyårsfirande. Börjar med finmiddag, lite allsång i vardagsrummet och en bål ur en skurhink. Ett tolvslag på parkeringen utan nyårskyss men med en massa fina sms, samtal och kramar med grattishälsningar. Firar det nya året några timmar hos Simon, sen går taxin till Dal. Hoppar in i taxin med 4 stycken jag knappt känner men med en önskan om att göra min 20-årsdag till världens jävla bästa. Inser att jag är påväg halvvägs till Norge och börjar fundera på vad jag håller på med, ändrar mig rätt snabbt när jag blir bjuden på öl i bilen och känner att jag inte kunde ha varit med bättre folk. Hänger någon timme i en stuga sen går taxin hem till Föllinge igen, somnar nästan lutandes mot en alldeles för skön axel. Kommer hem till Sofie halv sex och somnar med en sista tanke att "Jag tror jag haft bland de roligaste nätterna i mitt liv." Vaknar, duschar av mig ångesten som kommer krypande och kryper ner i soffan och bakishänger, dom där bästa bakishängen när man går igenom kvällen innan och skrattar och chockas och bara inser hur jävla bra kompisar man har!